«Liepājas brāļiem» jauna dziesma «Uz Ūliha un Peldu ielas stūra»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem.

"Mikrofona ieraksti" publiskojuši Liepājas mūziķu apvienības "Liepājas brāļi"  dziesmas "Uz Ūliha un Peldu ielas stūra" ierakstu. Dziesmas autori - Uldis Marhilevičs un Guntars Račs.

Dziesma "Uz Ūliha un Peldu ielas stūra" ir veltījumu sev, saviem draugiem un savai ģimenei, norāda dziesmas autori, tāpēc Uldis Marhilevičs uzticējis izdziedāt "savu dzīves stāstu, protams, cilvēkiem, kuriem viņš uzticas visvairāk".

Studijā pie Ginta Stankeviča pa vienam, no dažādām Latvijas pusēm ieradās Ainars Virga, Igo, Ivo Fomins un pats Uldis Marhilevičs, lai kopīgi ierakstītu Marhileviča līdz šim autobiogrāfiskāko dziesmu "Uz Ūliha un Peldu ielas stūra".

Pirmatskaņojumu dziesma piedzīvoja koncertuzvedumā "Es esmu Liepāja" un arī festivālā "Latvijas pērles" Dzintaru koncertzālē.

Dziesmas notis ir atrodamas tikko klajā nākušajā Ulda Marhilevičs 50 populārāko dziesmu nošu grāmatā.

Novembrī grupa "Liepājas brāļi" plāno sniegt koncertu tautiešiem Īrijā. Tā būs viena no retajām reizēm, ka kopā atkal pulcēsies viss šī brīža "brāļu" kolektīvs, kura sastāvā muzicē liepājnieki - Ainars Virga, Uldis Marhilevičs, Igo, Ivo Fomins, Andris Alviķis, Guntars Račs un Guntis Veits.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti