«Laime pilnīga» publicē jaunu dziesmu no gaidāmā albuma

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Līdz ar dziesmas “Rīts” publiskošanu lielākajās straumēšanas vietnēs grupa “Laime pilnīga” izsludina mini albuma “Atoms” izdošanu, kas nonāks pie klausītājiem 20. novembrī, paziņojumā medijiem informē grupas pārstāvji.

"Laime Pilnīga" - "Rīts"
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

Dziesma ”Rīts” ir par ilgām pēc mājām un vientulības sajūtu rītausmā, kas, lai kur arī uz pasaules atrastos, ir ļoti līdzīga. Tas ir brīdis, kad pa īstam var sajusties viens pats, pārdomāt dzīvi un saplūst ar visu apkārtējo – tā teikts dziesmas aprakstā.

Jaunā skaņdarba ierakstā piedalījusies grupas "Carousel" soliste Sabīne Žuga. 

Novembra izskaņā plānotais mini albums “Atoms” būs grupas ”Laime pilnīga” ceturtais studijas ieraksta albums, kas seko pagājušā gadā izdotajam EP ”Synergy And Waterlilies”, ”LP”(2015) un vēl agrāk – 2011. gadā izdotajam ”Dual”.

Grupas solists Ervīns Ramiņš par gaidāmo albumu stāsta:

“Albuma vēstījums ir par to, ka šajā pasaulē viss ir saistīts, mēs visi esam savienoti, un katra mūsu darbība un izvēle ietekmē pilnīgi visu, kas mums apkārt.

Tā ir nepārtraukta savstarpējā mijiedarbība, starp mums grupā, tāpat ar mūsu muzikālajiem viesiem un jebkuru personu un priekšmetu uz zemes. Mēs esam viens - daudzi atomi, vienots veselums. Viens,” turpina Ervīns. “Katru reizi, kad muzicējam, mums tas sanāk savādāk līdz pat mūsu smalkākajai daļiņai, jo katru reizi ir citas vibrācijas, frekvences un sajūtas, līdz ar to rezultātam vienmēr ir mainīgs ietvars.

Šajā albumā nolēmām ar to paspēlēties vēl vairāk un nolēmām sadarboties vēl ar citiem mūziķiem. Muzikāli albumā iekļautās kompozīcijas būs ļoti atšķirīgas, dažādās noskaņās, ne mirkli nezaudējot mīlestību pret rokmūziku un enerģiju, ko tā sniedz."

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti