Koncertā «Nāc līdzās Ziemassvētkos!» bērni un jaunieši ar īpašām vajadzībām uzstāsies kopā ar populāriem mūziķiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

13. decembrī "Hanzas peronā" jau 15. gadu norisināsies labdarības koncerts "Nāc līdzās Ziemassvētkos!", muzikālās performancēs apvienojot Latvijas skatītāju mīlētus māksliniekus un talantīgus bērnus un jauniešus ar īpašām vajadzībām, informēja organizatori.

Koncerta "Nāc līdzās Ziemasvētkos!" mērķis ir ne tikai radīt neaizmirstamu izpildījumu uz skatuves, dodot iespēju jauniešiem ar īpašām vajadzībām attīstīt un paust savus talantus, bet vienlaikus iepazīstināt sabiedrību ar citādo, aicinot to ieraudzīt, saprast un pieņemt kā līdzvērtīgu šīs pasaules un sabiedrības daļu, norādīja rīkotāji.

Tradicionāli kopā ar fonda "Nāc līdzās" talantīgajiem jauniešiem koncertā uzstāsies arī izcili mākslinieki: Latvijas Nacionālās operas solistes Ilona Bagele, Marlēna Keine, dziedātāji Juris Vizbulis, Dainis Skutelis, Evita Zālīte-Grosa, Ivo Fomins, Goran Gora, Lauris Reiniks, Aija Andrejeva, Lauris Valters, Rūta Dūduma, Katrīna Gupalo, pianiste Agnese Egliņa, perkusionists Ernests Mediņš, ģitārists Miks Akots, vokālā grupa "Framest" un grupa "The Sound Poets". Kopā ar "Nāc līdzās Ziemassvētkos!" orķestri muzicēs brāļi Petrauski. Koncerta muzikālie vadītāji Rihards Zaļupe, Jānis Ķirsis un Gunārs Kalniņš.

Koncerts norisināsies "Hanzas peronā" 13. decembra vakarā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti