Rīta Panorāma

Holandiešu un flāmu glezniecības izstādes "Baltijas ozoli" unikālie fakti

Rīta Panorāma

Datorika kā obligāts mācību priekšmets

Intervija ar Ainaru Mielavu

Fon Stricka villas vasaras koncertsēriju noslēgs Ainars Mielavs

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

K. K. fon Stricka villas vasaras koncertsezonu 29.augusta plkst. 19 noslēgs mūziķa, komponista, tekstu autora un radio personības Ainara Mielava uzstāšanās. Ieeja koncertā bez maksas.

Mielavs, kurš Latvijas mūzikas scēnu pilnveidojis kopš astoņdesmitajiem gadiem, ir gan izcils solo mākslinieks, gan muzikālo apvienību “Jauns mēness” un “Mielavs un Pārcēlāji” solists. Pagājušā gada nogalē izdots arī apvienības “Mielavs un Taurētāji” skaņu ieraksts.

"Man svarīgākais bija tas, ka pirmo reizi mans puika, mans dēls angažēja savu tēvu šādam pasākumam," LTV raidījumā "Rīta Panorāma" smej Ainars Mielavs, atzīstot, ka sajūta esot laba. "Šis piedāvājums bija patīkams, un es ar lielu prieku rīt kopā ar draugiem dziedāšu."

Mūziķis atklāj, ka koncertā skanēs "viss populārākais".

"Es nekad neesmu bijis tik augstprātīgs, lai ignorētu cilvēkus, kuri nāk uz koncertiem, kuros es dziedu, lai nedziedātu tās dziesmas, kuras, kā man šķiet, ir kļuvušas cilvēkiem vismaz pazīstamas," skaidro Ainars Mielavs.

Pēc uzstāšanās fon Stricka villā Ainars Mielavs uzstāsies 28. un 29.decembrī mūzikas namā "Daile" kopā ar ģitāristu Matīsu Čudaru un viņa izvēlētiem mūziķiem. Kā atzīst Mielavs, uzstāšanās ar jauniem mūziķiem būšot liels izaicinājums.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti