Festivāls «Summer Sound» kā pirmo mākslinieku izziņo dīdžeju Kungs

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Festivāls “Summer Sound” uzsāk šī gada mākslinieku izziņošanu ar vairāku populāru hitu autoru, dīdžeju no Francijas – Kungs, medijus informē festivāla pārstāvji.

Koncerts festivālā "Summer Sound" būs dīdžeja Kungs pirmā uzstāšanās Latvijā. Franču dīdžejs un elektroniskās mūzikas producents Kungs plašu popularitāti pasaulē ieguva ar dziesmu “This Girl”, kura vairākus mēnešus pavadīja radio staciju un mūzikas straumēšanas platformu topu virsotnēs.

Kungs
Kungs

“This Girl” arī saņēma Francijas lielākās radio stacijas NRJ balvu kā gada labākā deju un elektroniskās mūzikas dziesma, savukārt pats Kungs saņēma apbalvojumu kā labākais jaunais starptautiskais mākslinieks raidstacijas LOS40 mūzikas apbalvošanas ceremonijā.

Vērā ņemams ir arī fakts, ka savu skatuves vārdu Kungs ir izvēlējies, iedvesmojoties no latviešu valodas, – “Google Translate” platformā meklējot, viņaprāt, labskanīgāko vārda “mister” tulkojumu kādā svešvalodā.

Tuvojoties festivālam, mākslinieku saraksts tiks papildināts gan ar vairākiem ārzemju, gan pašmāju mūziķiem un grupām. Desmitais festivāls “Summer Sound” Liepājā norisināsies jūlija izskaņā – 24. un 25. jūlijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti