Rīta Panorāma

Grāmatnīcu "sēņotājs" Fredis – personība Andris Freidenfelds

Rīta Panorāma

Skype intervija ar Rūdolfu Kugrēnu

Skype intervija ar Martu Ritovu

Dziedātāja Marta Ritova laiž klajā dziesmu «Apskauj mani»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Dziedātāja un dziesmu autore Marta Ritova, tāpat kā daudzi skatuves mākslinieki visā pasaulē, šobrīd neuzstājas, nekoncertē un atrodas pašizolācijā kopā ar saviem tuvajiem. Taču jau pirms laika studijā bija tapusi dziesma "Apskauj mani", medijus informē izdevniecības “MicRec” pārstāvji.

Dziesma stāsta par iespēju mīlēt, arī neesot kopā, par sajūtām, kuras neizmaina attālums, bet gluži otrādi - dod iespēju novērtēt to, cik tuvi un svarīgi mēs viens otram varam būt, arī fiziski neesot kopā.

Jaunās dziesmas pamatā ir Guntara Rača 28. janvāra dzejolis no grāmatas "365".

Marta Ritova par dziesmu stāsta: "Dziesma tapa vairāk nekā pirms gada, un nevienu brīdi nebija tā īstā sajūta nodot to plašākai sabiedrībai, līdz pienāca šis – ārkārtīgi dīvainais laiks mūsu dzīvēs. Vārdi tik labi raksturo šī brīža situāciju – par skumjām, ka nav iespējas būt kopā ar mīļajiem, tajā pašā laikā daudziem ir arī tik grūti būt kopā visu laiku, ka pārstājam viens ar otru runāt un ikdienas sīkumos aizmirstam par to, kas tiešām ir svarīgs. Un šobrīd tā ir kopā būšana, atbalsts, mīlestība, jo mēs neviens nezinām, kas un kā būs, bet varam mēģināt tikai sargāt attiecības ar saviem tuvajiem un mīļajiem, jo galu galā tas ir vienīgais, kā dēļ ir vērts dzīvot."

Dziesmas ierakstu producējis Kristaps Ērglis. Trompetes solo – Oskars Ozoliņš. Miksēja Kristaps Ērglis un DJ Rudd. Ieraksta māsterēšanu paveica Reinis Kārkliņš. Teksta video izveidojis Ēriks Saksons.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti