Rīta Panorāma

Vēlēšanu ģenerālmēģinājums 100 dienas pirms Eiropas vēlēšanām

Rīta Panorāma

Vaidas Voveres "Vārsmas" un muzikālie draugi

Grupa "Instrumenti" atgriezīsies "Arēnā Rīga"

Grupa «Instrumenti» oktobrī atgriezīsies «Arēnā Rīga»

Grupa "Instrumenti", kas šobrīd strādā pie jaunām dziesmām, šī gada otrajā pusē klausītājiem piedāvās jaunu albumu un, atzīmējot šo faktu, 26. oktobrī rīkos koncertšovu "Arēnā Rīga", informēja grupas pārstāvji.

Pirmo reizi "Instrumenti" pulcēja pilnu arēnu 2011. gada nogalē debijas albuma "TRU" koncertsērijā, pēc tā "Instrumentu" lielākie koncerti norisinājušies Mežaparka Lielajā estrādē un Daugavas stadionā.

Koncertā "Arēnā Rīga" grupa sola audiovizuālu un emocionālu piedzīvojumu.

Mūziķis Reinis Sējāns norādīja: "Dziesmas nereti pie mums nāk komplektā ar vīziju par to, kā tās izklausās un izskatās uz milzīgas skatuves daudzu tūkstošu priekšā, un "Arēna Rīga" vīzijās parādās itin bieži, jo šī vieta "Instrumentu" dzīvē ir ārkārtīgi svarīgs pieturas punkts. Tieši pārpildītā "Arēnā Rīga" pirms aptuveni desmit gadiem piedzīvojām neaizmirstamu koncertu, kurā guvām pārliecību, ka tur kādudien noteikti jāatgriežas. Un tā diena tuvojas."

Līdz ar ziņu par koncertu "Instrumenti" publicē arī jaunu dziesmu "Man patīk" un tās teksta video versiju, ko radījis grafiskais mākslinieks Jānis Spēlmanis. "Man patīk" ir jau trešais singls no gaidāmā albuma "Runā Rīga".

"Manā dzīvē "Instrumenti" ir brīnumu darbnīca. Tieši tāpēc tik ļoti priecājos par tik gaidītu atkalsatikšanos šajā mūzikā, šajā sajūtā un enerģijā. Un arēna tik ļoti piestāv dziesmām, kuras esam radījuši jaunajam albumam," sacīja mūziķis Jānis Šipkēvics.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti