Kultūras ziņas

Talantīgie latvieši tiekas koncertā "Dzimuši Latvijai" Dzintaru koncertzālē

Kultūras ziņas

(Zīmju valodā). Kultūras ziņas

"Melo-M" un Sonora Vaice uzstāsies sešos koncertos Rīgā

Rīgas ielās, parkos un pie tirgiem skanēs operas solistes Sonoras Vaices un «Melo-M» koncerti

Operdziedātāja Sonora Vaice un čellu trio "Melo-M" ir izveidojuši koncertprogrammu, ar kuru koncertēs Rīgas ielās, parkos un pie tirgiem, lai pārsteigtu un iepriecinātu Rīgas iedzīvotājus un tās viesus, informēja mūziķu pārstāvji.

Koncertprogrammā ir iekļauti skaņdarbi no Volfganga Amadeja Mocarta operas "Figaro kāzas", Džakomo Pučīni operas "Bohēma", Džuzepe Verdi operas "Rigoleto" un daudzi citi klasiskās mūzikas skaņdarbi.

Līdzās klasikai tiks atskaņota arī komponista Kārļa Auzāna orģinālmūzika, kas sacerēta tieši trīs čelliem. Savukārt koncerta noslēgumā izskanēs viena no populārākajām Raimonda Paula mūzikla "Māsa Kerija" dziesmām "Skumjš stāsts par Keriju".

Stundu garie koncerti ir pieejami ikvienam bez maksas, un pavisam kopā tiks spēlēti seši koncerti dažādos Rīgas rajonos, ar ieceri radīt savdabīgu kontrastu starp koncerta vidi un elitāras mūzikas skanējumu.

Atklāšanas koncerts notiks Brīvības laukumā 20. jūlijā pulksten 14.00, bet pie Ķengaraga tirgus tiks muzicēts 20. jūlijā pulksten 16.00. Arkādijas parkā un pie Imantas tirgus koncerti notiks 10. augustā, attiecīgi pulksten 14.00 un 16.00, bet pie Pļavnieku tirgus mūziķus varēs sastapt 17. augustā pulksten 16.00. Noslēguma koncerts notiks laukumā pie Rīgas Nacionālā zooloģiskā dārza 17. augustā pulksten 18.00.

Koncerti tiek īstenoti ar Rīgas domes līdzfinansējumu 2023. gada Rīgas vasaras kultūras programmas ietvaros.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti