Džeisons Derulo nākamgad būs viens no «Positivus» festivāla galvenajiem māksliniekiem

Džeisons Derulo (Jason Derulo) ir pirmais zināmais nākamā gada "Positivus" festivāla galvenais mākslinieks, kurš uzstāsies uz LMT skatuves, informēja festivāla rīkotāji.  2024. gadā "Positivus" festivāls notiks 19. un 20. jūlijā Rīgā, Lucavsalā.

"Ar inovācijām, žanru sajaukumu mūzikā un ārkārtīgu radošumu Džeisons Derulo ir sevi pierādījis kā vienu no dinamiskākajiem, populārākajiem dziedātājiem, deju hitu veidotājiem globālajā popmūzikā," mūziķi raksturoja festivāla rīkotāji.

Kopš izrāviena ar singlu "Whatcha Say" Džeisons Derulo ir pārdevis vairāk nekā 250 miljonus singlus visā pasaulē un izdevis virkni mega hitu, tostarp 15 platīna singlus – "Wiggle", "Talk Dirty", "Want to Want Me", "Trumpts", "It Girl", "In My Head", "Ridin' Solo", "Don't Wanna Go Home", "Marry Me", "Get Ugly" , "Swalla", "Savage Love" un "Take You Dancing".

Šobrīd Džeisons Derulo strādā pie sava piektā studijas albuma – tas ir pirmais pilnais albums kopš 2015. gada "Everything Is 4". Jaunajā albumā iekļautas dziesmas "Lifestyle" kopā Adam Levine, "Take You Dancing" un dubultplatīna singls "Savage Love".

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti