Mūziķe Teilore Svifta izraudzīta par žurnāla «Time» Gada cilvēku

ASV žurnāla "Time" titulu "Gada cilvēks" ir izpelnījusies mūziķe Teilore Svifta. Šo titulu izdevums "Time" piešķir vienam vai vairākiem cilvēkiem, kas – pozitīvi vai negatīvi – visvairāk ietekmējuši ziņas aizvadītā gada laikā.

Mūziķe Teilore Svifta izraudzīta par žurnāla «Time» «Gada cilvēku»
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

"Time" redakcija norāda, ka Svifta tika izvēlēta par Gada cilvēku, jo spēja iedvest cerību miljoniem cilvēku visā pasaulē laikā, kad mūsu planēta piedzīvo diezgan tumšus brīžus. "Teilore Svifta atrada veidu, kā pārkāpt robežas un kļūt par gaismas avotu. Svifta ir viena no retajām personām, kas ir gan sava stāsta autore, gan varone," tā paziņojumā raksta "Time" galvenais redaktors Sems Džeikobss.

Sviftas šī gada koncertturneja "Eras Tour" tikai Ziemeļamerikā iekasējusi vairāk nekā 2,2 miljardus dolāru, jo mūziķe gandrīz ik vakaru spēj piepildīt stadionus ar 70 tūkstošu cilvēku ietilpību. Savukārt oktobrī izdotā šīs tūres koncertfilma "Taylor Swift: The Eras Tour" pirmajā izrādīšanas nedēļā kinoteātros ASV un Kanādā ienesa 96 miljonus dolāru. Ja ar šiem panākumiem ir par maz, tad vēl ir vērts pieminēt, ka Svifta 27. oktobrī kļuva par vienā dienā visvairāk atskaņoto mūziķi populārajā straumēšanas vietnē "Spotify".

Šogad "Time" titulam "Gada cilvēks" bija izvirzīts arī Krievijas prezidents Vladimirs Putins, Ķīnas prezidents Sji Dzjiņpins, Lielbritānijas karalis Čārlzs III, lelle Bārbija un streikojošie Holivudas aktieri un scenāristi.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti