Martā Tallinas ielas kvartālā notiks trīs iekštelpu minifestivāli

Tallinas ielas kvartāls martā aicina uz trīs iekštelpu minifestivāliem, kas katrs veltīts savai tēmai, mūzikas žanram vai notikumam, informē pasākumu rīkotāji.

Piektdien, 8. martā, Sieviešu dienas minifestivāls kopā ar mīlestības vēstnešiem mūzikā – "Mazais princis" un dzīvesstila grupu "Čipsis un Dullais". 15. martā alternatīvā roka minifestivāls vienos postmetāla, postpanka, eksperimentālā roka un indrī roka celmlaužus Latvijā – 2003. gadā dibināto mūzikas grupu "Židrūns" un 2005. gada apvienību "Tesa". Savukārt 23. martā viena no jaunās paaudzes klausītākā žanra – indī – minifestivāls. Uz tā skatuves kāps liriski maigā Keitija Bārbele un Juris Simanovičs ar grupu "Bez grēka ieņemtie".

Minifestivāli savieno divas vietas Tallinas ielas kvartālā – koncertu norises vietu "Tu jau zini kur" un izklaides krustpunktu "Angārs".

Pasākumu mērķis ir veicināt vispārēju izklaides industrijas attīstību un piedāvājuma nodrošinājumu arī nesezonā. Ar divu vietu fizisku apvienošanu pasākumu producents Gatis Popovs cer parādīt, ka apmeklēt kvalitatīvus un neaizmirstamus savu iecienīto mākslinieku koncertus, turklāt tos izvērst veselā piedzīvojumā nakts garumā var vienlīdz veiksmīgi arī pārējos deviņos gada mēnešos.

Minifestivālu programma:

  • 8. martā Sieviešu dienas minifestivāls: "Mazais Princis" & "Čipsis un Dullais"
  • 15. martā alternatīvā roka minifestivāls: "Židrūns" & "Tesa"
  • 23. marts indie minifestivāls: Keitija Bārbele & Juris Simanovičs
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti