Radio «Naba» pieslēgsies norisēm mākslas naktī Rotko centrā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Ceturtdien, 2. jūnijā, no plkst. 20 līdz plkst. 1 naktī "Radio NABA" ēterā būs īpaša tiešraide no Daugavpils mākslas nakts ar Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā notiekošo  programmu “Daugavpils ir māksla” .

Mākslas nakts programmu ēterā nodrošinās raidījuma “Subjektīvie mērījumi” un “KŪL: Kultūras ūnijas laiks” ētera personības.

Programmā būs reportāžas, sazvanīšanās un intervijas, kas mīsies ar muzikāliem skaņu celiņiem, kas būs dzirdami gan "Radio NABA" ēterā FM 95,8, internetā naba.lv, gan Cietokšņa parkā Daugavpilī.

Daugavpils mākslas nakts tiek organizēta ar devīzi “Daugavpils ir māksla” Daugavpils pilsētas svētku ietvaros jau otro gadu pēc kārtas kā interaktīvs, dinamisks un izaicinošs mākslas pasākums naktī – Daugavpils cietoksnī, runājot par mākslu, aplūkojot mākslu, radot mākslu, izstaigājot un izstāstot mākslu.

Ikviens šā notikuma apmeklētājs Daugavpilī varēs līdzdarboties Krīta liešanas darbnīcā, vērot performanci “Dejojošais mežs” un biedrības "Mākslai vajag telpu" audio vizuālos stāstus, aplūkot “Dzīvās skulptūras un ēnu spēles”, doties uz Saules skolas mākslas salu.

Cietokšņa 8. bastiona kazemātā būs iespējama klausīties "Nakts perkusijas", dejot multimediju video ritmos Liepājas Universitātes Jauno mediju mākslas studentu sagatavotā deju zālē, tāpat līdz pat programmas noslēgumam būs iespējama baudīt mākslas virtuvi, meklēt mākslu, skatīties teātra izrādes, iesaistīties vēsturisko tērpu demonstrējumos.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti