Prozas lasījumos dalīsies Māra Zālīte, Māris Bērziņš un citi rakstnieki

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Otrdien, 6.decembrī, sākas literatūras festivāls "Prozas lasījumi 2016", kas ilgs visas nedēļas garumā un kurā piedalīsies autori no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Slovēnijas, Somijas, Maltas un vēl citām valstīm. Festivāla laikā notiks autoru lasījumi, paneļdiskusijas, radošās darbnīcas un grāmatu atvēršanas pasākumi.

Atklāšanas vakarā Rīgas mākslas telpā darbus lasīs Māra Zālīte, Māris Bērziņš, Dace Rukšāne, Ilmārs Šlāpins, Juris Zvirgzdiņš un Gundega Repše. Piemēram, Zālīte lasīs turpinājumu savam romānam „Pieci pirksti”, bet Šlāpins – fragmentu no jaunākā romāna, kura darbība norisinās Jelgavā 1984.gadā, stāsta festivāla pārstāve Juta Pīrāga.

Sākot no otrdienas, 6.decembra, līdz pat svētdienai, 11.decembrim, katru vakaru darbadienās plkst. 19.00 un brīvdienās plkst. 18.00 būs kāds lasījums. Trešdienas, 7.decembra, un ceturtdienas, 8.decembra, vakarā notiks latviešu autoru lasījumi, bet piektdienas, 9.decembra, un sestdienas, 10.decembra, vakarā – ārvalstu viesu lasījumi.

Svētdien, 11.decembrī, pirms noslēguma plkst 12.00 notiks tradicionālās prozas brokastis, kur muzicēs Juris Kulakovs un prozas darbus lasīs Jana Egle, Andris Akmentiņš, Ieva Melgalve, Kristīne Želve, Kristīne Ulberga un Daina Tabūna.

Festivāla pārstāve Juta Pīrāga aicina uz prozas lasījumiem
00:00 / 00:58
Lejuplādēt
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti