Iznācis Annas Belkovskas debijas dzejas krājums «Veranda»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Gada sākumā pie lasītājiem nonācis izdevniecības “Valters Dakša” izdotais Annas Belkovskas debijas dzejas krājums “Veranda”, kurā apkopoti autores dzejoļi, kas tapuši laikā no 2015. līdz 2021. gadam, informēja izdevēji.

Grāmatas redaktore, dzejniece Anna Auziņa atzina: “Annas Belkovskas dzejā ķermeniskumu un intimitāti caurvij asprātība un erudīcija, dabas tēlus un aizkustinošu liriku aptver mākslas un teātra pasaules iedvesmots rotaļīgums. Līdzās laikmetīgām idejām un pasaules kultūras tēliem Belkovska nevairās no Latvijas ģeogrāfijas un ģimenes vēstures. Daudzveidīgā formā izkārtots tīrs un precīzs teksts; spēcīga, drosmīga un silta dzejnieces balss.”

Anna Belkovska ir dramaturģe un dzejniece, prozaiķe, kuras darbi līdz šim publicēti interneta žurnālos "Satori", "Punctum Magazine", kā arī jauno dzejnieku antoloģijā “Kā pārvarēt niezi galvaskausā?” (2018., “Valters Dakša”). 

Dzejas krājuma redaktore ir Anna Auziņa, grāmatas dizainu veidojusi māksliniece Anna Priede, savukārt tā izdota izdevniecībā “Valters Dakša” ar Valsts kultūrkapitāla fonda mērķprogrammas “KultūrElpa” finansiālu atbalstu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti