Izdots Aijas Mikeles kriminālromāns «Zirneklis»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Romānu sēriju “Zvaigznes detektīvu klubs” papildinājis jaunais latviešu autores Aijas Mikeles kriminālromāns “Zirneklis”.

Kā pastāstīja grāmatas izdevēji, tāpat kā divos iepriekšējos rakstnieces darbos – “Kritušais eņģelis” un “Zelta būrītis” – arī romānā “Zirneklis” darbojas talantīgais, ar smalku intuīciju apveltītais izmeklētājs Maksis Mežals. Romāna darbība norisinās kādā Latvijas mazpilsētā, kur parkā līdzās piemiņas vietai Otrajā pasaules karā kritušajiem vienu pēc otra atrod divu pie laternas staba piesietu vīriešu līķus.

“Izmeklētājam Mežalam ir aizdomas, ka slepkavības saistītas ar seniem pagātnes notikumiem, kad bijušā skārda ceha teritorijā neatļauti ielavījās trīs zēni. Viens no viņiem pēc šī negadījuma kļuvis par invalīdu, otrs pazudis bez vēsts, bet trešais, nu jau pieaudzis vīrietis, joprojām dzīvo pilsētā, un viņam ir motīvs atriebties draugu pāridarītājiem. Starp aizdomās turamajiem ir arī tagadējā apzinīgā domes darbiniece Broņislava, kura savulaik bija klāt baisajā notikumā, pazudušā zēna vecāki un pat viens otrs no pilsētas elites pārstāvjiem. Līdztekus baisajiem noziegumiem un to izmeklēšanai romānā norisinās cīņa par pilsētas mēra krēslu, un tās fonā atklājas netīras aizkulises, par kurām vietējie iedzīvotāji var tikai nojaust. Bet varbūt šie notikumi nemaz nav tik nesaistīti? Vai arī pilsētiņā, kā mēļo ļaudis un vietējā prese, vienkārši sācis uzdarboties maniaks?” vēstīts grāmatas aprakstā.

Pieejama arī e-grāmata.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti