«Vakara romānu» sērijā iznāk grāmata «Cīruļputeņu gads»

Izdevniecība "Latvijas Mediji" laidusi klajā Ingas Puriņas "Vakara romāna" sērijas grāmatu "Cīruļputeņu gads". Vāku māksliniece ir Nataļja Kugajevska.  

Sērijā iznāk jaunākie latviešu autoru, "Vakara romāna" konkursa laureātu darbi. Konkursa mērķis ir veicināt latviešu oriģinālliteratūras tapšanu, izdodot aktuālas, mākslinieciski augstvērtīgas, interesantas un vizuāli pievilcīgas grāmatas. Sērijā reizi mēnesī iznāk grāmatas par mīlestību un naidu, sarežģītām attiecībām, noziegumiem, ar neparedzētiem sižeta pavērsieniem, informēja izdevniecība.

"Lainei tikai trīsdesmit gadu, bet dzīve šķiet vienmuļa un nomācoša – vīrs atradis citu, un abi jau gaida mazuli, darbs, tiesa, kopā ar draudzeni, taču lietotu preču veikalā. Arī spēji uzliesmojušas jaunas attiecības nes vilšanos. Laines dzīvi izmaina pārdošanai paredzētas žaketes kabatā atrasta biļete uz Eda Šīrana koncertu... Dublinā," teikts grāmatas aprakstā.

Grāmatu blogere Meldra Gailāne par romānu raksta: "Laines dzīvē iestājies pārmaiņu laiks. Jaunajai sievietei, saskaroties ar drauga nodevību, nu ir jāsaprot, kā dzīvot tālāk. Kuram drīkst uzticēties? Kā vēlreiz nekļūdīties, izvēloties vīrieti, kuru ielaist ikdienā? Vai Laine spēs no jauna uzticēties cilvēkam, kurš nav bijis pret viņu pilnībā atklāts? Un vai, aizbraucot uz citu valsti, ir iespējams aizbēgt ne tikai no savas ikdienas, bet arī pašam no savām jūtām?

Aizverot pēdējo lappusi, joprojām paliku kopā ar Laini, domājot par to, kādu ceļu viņa izvēlēsies tālāk."

Inga Puriņa (kopš 2020. gada Gray) dzimusi Tukumā. Līdz 18 gadu vecumam dzīvojusi Lapmežciemā, bet tagad jau septiņpadsmit gadus par savām mājām dēvē Mulingāru Īrijā. Šeit nodibināta ģimene, iemēģināta roka pavāres un istabenes amatā, iegūts diploms refleksoloģijā un jauni draugi Īrijas latviešu autoru klubā "Baltie vārti". Iedvesmu romāniem rod Īrijā, bet grāmatas velta lasītājiem Latvijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti