Āgenskalna tirgū elektroniskās mūzikas pavadībā notiks sestā «Dzejas pusnakts» 

Izziņots sestais pasākumu cikla  "Dzejas pusnakts" notikums, kas norisināsies Āgenskalna tirgū 23. martā no pulksten 22.00 līdz agrai rīta stundai un atdzīvinās Austrumeiropas tirgu estētiku, apvienojot dzeju un elektronisko mūziku, informēja cikla rīkotāji.

"Dzejas pusnakts" ir jauns pasākumu formāts, kurā pamīšus uzstājas dzejnieki un DJ duo, izceļot kontrastu starp elektronisko mūziku un dzeju. Katrā pasākumā tiek aktualizēta jauna vieta kultūras pasākumu norisei, tai tiek pielāgota arī pasākuma tematika: dzejnieku pseidonīmi, DJ duo vārds un mūzikas izlase. Līdz šim "Dzejas pusnakts" notikusi pļavā, muzejā, graustā, bārā un pat baznīcā.

Šoreiz organizatoru komanda – Kārlis Knospiņš, Krista Kaufmane, Gerda Roze Medne, Alise Bogdanova, Amanda Kaufmane, Elza Elizabete Neilande, Santa Gribuste – nolēmusi atdzīvināt Austrumeiropas tirgu estētiku, tāpēc par norises vietu izvēlēts Āgenskalna tirgus. Pasākumā uzstāsies Sapnītis (Marija Luīze Meļķe), Puķu pārdevējs (Eduards Aivars), Pārpilnības Rags (Ivars Šteinbergs), Derīgs līdz (Uvis Leskavnieks), Straujais, Taša (Amanda Kaufmane) un Morihejs (Līva Marta Roze). Mūziku atskaņos DJ duo Marināde (Krista Kaufmane un Gerda Roze Medne).

"Apmeklētāju atsaucība, jauniešu interese pierāda, ka šis ir veiksmīgs paņēmiens kultūras un izklaides apvienošanai, jo pasākums ne tikai paplašina mākslas pieredzi, bet arī kalpo kā vieta, kur satikt jaunus cilvēkus," stāsta organizatore Krista Kaufmane.

"Dzejas pusnakts" norises laikā darbosies arī bārs un būs atvērtas ēdināšanas vietas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti