Izsludina Rīgas radošo kvartālu un teritoriju atbalsta finansēšanas konkursu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina Rīgas radošo kvartālu un teritoriju atbalsta finansēšanas konkursu, lai piešķirtu naudu kultūras projektiem, kuri tiks īstenoti līdz 2021. gada 31. decembrim radošajos kvartālos vai teritorijās, informēja RD pārstāve.

Konkursa mērķis ir veicināt radošo kvartālu un teritoriju attīstību Rīgā, nodrošināt daudzveidīgu kultūras pakalpojumu sniegšanu, kultūras jaunradi un sabiedrības izglītošanu. Konkursu rīko arī, lai radītu publiski pieejamu, radošu un atvērtu mijiedarbības telpu un aktivizētu jaunu, radošu sadarbības formu attīstību, kā arī veicinātu mūsdienīgas, intelektuālas kultūrvides un kultūras infrastruktūras attīstību pilsētā. Konkursa ceļā mērķtiecīgi tiks veicināta pilsētas iedzīvotāju iesaiste un līdzdalība, tādējādi nodrošinot Rīgas iedzīvotājiem lietderīgu un radošu brīvā laika pavadīšanas iespēju, vēstīts konkursa uzsaukumā.

Konkursā piedalīties aicinātas juridiskas personas, nevalstiskas organizācijas un privātas komercsabiedrības, kuras darbojas Rīgā, nodrošinot pilsētai nozīmīgu radošo kvartālu un teritoriju attīstību atbilstoši Rīgas ilgtspējīgas attīstības stratēģijai līdz 2030. gadam.

Konkursa nolikums un saistītie dokumenti pieejami RD IKSD tīmekļa vietnē. Projektu pieteikumi elektroniskā formātā jāiesniedz līdz 2021. gada 12. februārim.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti