Rīta Panorāma

Intervija ar kooperatīvās saimniecības "Mūsmāju dārzeņi" vadītāju Edīti Strazdiņu

Rīta Panorāma

Operdziedātājas Ingas Šļubovskas – Kancēvičas kamermūzikas albums "Gaismā"

Telefonsaruna ar Latgales vēstniecības GORS vadītāju Diānu Zirniņu

«Gora» vadītāja: Lielākā aktivitāte būs pēdējās «Boņuka» pieteikumu iesniegšanas dienās

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Lielākais pieteikumu skaits latgaliešu kultūras gada balvai "Boņuks" sagaidāms iesniegšanas pēdējās dienās, prognozē Latgales vēstniecības "Gors" vadītāja Diāna Zirniņa.

"Šajā jubilejas reizē tradīcijas nemainās un acīmredzot būs tieši tas pats, kas iepriekšējos gados, ka lielākā aktivitāte būs tieši pieteikumu iesniegšanas pēdējās dienās," norāda Diāna Zirniņa, atklājot, ka šobrīd ir saņemti vairāk nekā 30 pieteikumi.

"Ja skatās pagājušā gada tendences, tad, es domāju, mēs varēsim sagaidīt vismaz 200 anketas," turpina Zirniņa. "Pagājušajā gadā bija vairāk nekā 150 pretendentu. Zinot, cik interesants ir bijis gads latgaliešu kultūrā, es domāju, šo norišu un pretendentu pulks būs vēl lielāks un konkurence būs vēl lielāka."

Zirniņa aicina ikvienu palūkoties, kas palicis atmiņā no kultūras norisēm Latgalē un ar latgaliešu kultūru saistītajām norisēm citviet pagājušajā gadā un iesniegt savu pieteikumu.

Jau vēstīts, ka 25. februārī desmito reizi tiks pasniegtas latgaliešu kultūras gada balvas "Boņuks". Lai noskaidrotu "Boņuks 2017" saņēmējus, izsludināta pretendentu pieteikšanās, kas ilgs līdz 2018. gada 10. janvārim.

Tiešsaistē anketas aizpildāmas un plašāka informācija atrodama: bonuks.lv un latgalesgors.lv. Iesniegtos pieteikumus izvērtēs latgalisko kultūrvidi vai attiecīgo balvas nozari pārzinoša žūrija savu jomu profesionāļu sastāvā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti