Ķīpsalā notiks Baltijā lielākais Ziemassvētku gadatirgus

Nedēļu pirms Ziemassvētkiem Rīgā pirmo reizi norisināsies Baltijā lielākais trīs dienu gadatirgus, kas Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā  pulcēs vairāk nekā 500 tirgotāju, amatnieku, mājražotāju un uzņēmumu no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas.

Šobrīd pasākumā dalību jau ir apstiprinājuši 297 uzņēmumi no Latvijas, 112 – no Lietuvas un 14 – no Igaunijas, informēja gadatirgus rīkotāji "Baltic Expo".

Tirgū varēs apskatīt un iegādāties koka un māla izstrādājumus, tekstilu, radošus rokdarbus, rotaslietas, aksesuārus, rotaļlietas un apģērbus bērniem, sveces, ziepes, ziemas sezonas gardumus, dažādus dzērienus, spēles, grāmatas un daudz ko citu.

Baltic Expo Ziemassvētku gadatirgus 2023
Baltic Expo Ziemassvētku gadatirgus 2023

Pasākuma laikā norisināsies arī dažādas aktivitātes un izklaide bērniem, jauniešiem un ģimenēm – pavizināties varēs "Lidolande" karuseļos, daudz spēļu un jautrības sola "Brain Games" kvartāls, par jautrām un izzinošām darbnīcām bērniem rūpēsies "Rotaļnīca", savukārt izlēkāties būs iespējams "ballisuatrakcijas.lv" piepūšamo atrakciju zonā. 

Gadatirgus pirmajā dienā, 15. decembrī, no 12.00 līdz 16.00 būs iespējams ziedot asinis – VADC (Valsts asinsdonoru centra) speciālajā izbraukuma autobusā.

Ieeja gadatirgū – bez maksas. 

Baltic Expo Ziemassvētku gadatirgus 2023
Baltic Expo Ziemassvētku gadatirgus 2023

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti