Koncerti

Starp mašīnām, motoriem, meitenēm. Koncertfilma Liepājā

Koncerti

(Zīmju valodā). Vecgada svinības ar Labvēlīgo Tipu "Lai laime…"

Vecgada svinības ar Labvēlīgo Tipu "Lai laime…"

VIDEO: LTV muzikālās Vecgada svinības kopā ar «Labvēlīgo tipu»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Latvijas Televīzijā 31. decembrī pulksten 21.40 uz muzikālām Vecgada svinībām "Lai laime…" aicina grupa "Labvēlīgais tips", spožākās Latvijas popmūzikas zvaigznes un sabiedrībā mīlēti viesi.

Koši noslēdzot "Labvēlīgā tipa" 30. jubilejas gadu, Latvijas Televīzijas un grupas radošais tandēms piedāvā skatītājiem baudīt Vecgada svinības. "Nav noslēpums, ka "Labvēlīgā tipa" dziesmas ir visjūsmīgāk uzņemtās jautros un skaistos dzīves brīžos, turklāt izrādās, ka tās ļoti piestāv dažādiem Latvijā iemīļotiem popmūzikas māksliniekiem. Vecgada svinībās skatītājiem noteikti radīsies vēlme dejot un smaidīt – aizejošā gada pēdējās divās stundās ikviens ieraudzīs un sajutīs prieku!" teic režisors Arvīds Babris.

"Labvēlīgā tipa" trīsdesmit gadu laikā sakrāto dziesmu lādi revidēs un spožākās dziesmas izpildīs grupas "Dzelzs vilks", "Bermudu divstūris", "Citi zēni" un dziedātāji Ainars Mielavs, Ance Krauze, Normunds Rutulis, Aija Vītoliņa, Jānis Krūmiņš, Elza Rozentāle, Atis Ieviņš, Ufo, Roberto Meloni, Ralfs Eilands, Intars Busulis, Ance Krauze un Marts Kristians Kalniņš.

Maģiskajā vakarā pie svētku galda sēdīsies un teicēja Andra Freidenfelda izdomāto pasaku stāstīs omulīga kompānija: burvju mākslinieki Pecolli, Kaspars Upacieris, Jānis Skanis, Sanda Dejus, Ieva Florence-Vīksne un citi.

Svinību radošā komanda: scenārija autori un koncerta režisori Andris Freidenfelds un Ģirts Lūsis, televīzijas režisors Arvīds Babris, scenogrāfi Valters Kristbergs un Kristīne Lasmane, projekta vadītāja Dana Melzoba.

Vecgada svinības "Lai laime..." ar "Labvēlīgo tipu" – 31. decembrī 21.40 LTV1 un REplay.lv, ar zīmju valodas tulkojumu – sabiedrisko mediju portālā LSM.lv. Svinību atkārtojums ar zīmju valodas tulkojumu – 1. janvārī 12.00 LTV7.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti