Spīķeru kvartāls atklās brīvdabas  kino vakarus ar pašmāju filmu «Homo novus»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Ceturtdien, 6. jūnijā, Spīķeru kvartālā tiks atklāta brīvdabas kino sezona, piedāvājot apmeklētājiem noskatīties pēc Anšlava Eglīša romāna “Homo novus” motīviem veidoto filmu ar tādu pašu nosaukumu, kas ar smaidu skatās uz kaislībām 30. gadu beigu Rīgas mākslinieku dzīvē, informēja brīvdabas kino seansu rīkotāji. Ieeja bez maksas.

Šovasar Spīķeru kvartālā norisināsies seši kino vakari, piedāvājot skatītājiem pašmāju kino meistardarbus un pasaulē atzītas filmas baudīt uz lielā ekrāna zem zvaigžņotas debess pašā Rīgas centrā - Spīķeros.

27. jūnijā Spīķeru kino vakarā tiks izrādīta režisora Andreja Ēķa komēdija "Klases salidojums”, savukārt 11. jūlijā skatītāji aicināti uz režisora Gata Šimta vēsturisko piedzīvojumu filmu par romantiskiem un pārgalvīgiem cilvēkiem revolūcijas un terora laikmetā – "1906”.

Filmas latviešu valodā ar subtitriem krievu un angļu valodās. Pasākumu sākums no plkst. 21.30,  kino seansa sākums ap plkst. 22.00 (līdz ar krēslas iestāšanos), norises vieta – Spīķeru lielais laukums, Maskavas iela 8. Ieeja visos kino vakaros bez maksas.

Apmeklētāji, kuriem ir iespēja, aicināti ņemt līdzi savus sēžamos.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti