«Lielais Kristaps» gaida tavu balsi! Izvēlies, kura filma saņems skatītāju balvu

Līdz 2. februāra pusnaktij sabiedrisko mediju portālā LSM.lv notiek balsojums par "Lielā Kristapa" filmām. Visvairāk balsu saņēmusī filma iegūs skatītāju simpātiju balvu – vienu no īpašajām balvām, kas tiks pasniegtas "Lielā Kristapa" noslēguma ceremonijā 4. februārī.

Nacionālās kino balvas "Lielais Kristaps 2023" skatītāju balsojumā piedalās 31 kino darbs – visas filmas, kas nominētas kādā no "Lielā Kristapa" balvas kategorijām un līdz balsojuma sākumam tikušas publiski izrādītas (piemēram, kinoteātros, festivālos, televīzijā, tiešsaistē vai digitālajās platformās).

Balsojums, kas pieejams LSM mājaslapā, norit no 2024. gada 12. janvāra pulksten 7.00 līdz 2. februāra pulksten 23.59. Balsot par saviem favorītiem iespējams vienu reizi dienā.

Skatītāju balsojuma uzvarētāju paziņos "Lielā Kristapa" balvu pasniegšanas ceremonijā 4. februārī. Tā šogad tiks veidota kā multimediāla izrāde, kas atklās skatītājiem filmu veidošanas aizkulises. Svinīgajā ceremonijā Dailes teātrī pasniegs balvas labākajām filmām un filmu nozares profesionāļiem, kā arī īpašās žūrijas un sadarbības partneru balvas un balvu par mūža ieguldījumu filmu mākslā. Skatītāji to varēs vērot Latvijas Televīzijas un portāla LSM.lv tiešraidē.

Izvēlies savu favorītu un balsojuma apakšā autorizējies ar savu e-pastu vai sociālo mediju profilu!

Nacionālo kino balvu "Lielais Kristaps" rīko biedrība "Latvijas Kinematogrāfistu savienība" sadarbībā ar Nacionālo kino centru un Latvijas Republikas Kultūras ministriju, atbalsta Rīgas dome.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti