Rīta Panorāma

EZA apstiprina vēl 3 preparātus pret Covid-19

Rīta Panorāma

Springstīns pārdevis savas dziesmas par pus miljardu dolāriem

Ņujorkas Modernās mākslas muzejā godina Penelopi Krusu

Ņujorkas Modernās mākslas muzejā godina aktrisi Penelopi Krusu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Amerikas Savienoto Valstu pilsētas Ņujorkas Modernās mākslas muzejā sarīkots labdarības pasākums par godu spāņu aktrisei un modelei Penelopei Krusai. Līdz šim šādu pagodinājumu bija izpelnījušies Martins Skorsēze, Toms Henks, Keita Blanšeta, Kventins Tarantino un citi leģendāri kinoindustrijas pārstāvji. 

Krusa pasākuma dalībniekus žilbināja gan ar savu neviltoto šarmu, gan spilgti sarkano "Chanel" kleitu. Uzrunā viņa atcerējās bērnību Madrides priekšpilsētā un savu mīlestību pret kino un tā veidotājiem. Jau toreiz viņas favorīts bijis slavenais režisors Pedro Almodovars, un, lielā mērā pateicoties viņam, izdevies izveidot izcilu aktrises karjeru. 

Ņujorkas Modernās mākslas muzejā godina aktrisi Penelopi Krusu
Ņujorkas Modernās mākslas muzejā godina aktrisi Penelopi Krusu

Jau šajā mēnesī pie skatītājiem nonāks kārtējais kopdarbs – filma "Paralēlās mātes", kas vēsta par divām sievietēm, kas pirms dzemdībām sastopas slimnīcā. Attiecības rada sarežģījumus un nopietni izmaina abu dzīves. Lente jau izpelnījusies pozitīvu kritiķu vērtējumus un saņēmusi divas "Zelta globusa" balvu nominācijas.

Ņujorkas Modernās mākslas muzeja krājumā ir vairāk nekā 30 tūkstoši filmu un pusotrs miljons filmu kadru. Pateicoties Krusai, krājums papildināsies ar vairākiem vērtīgiem jaunieguvumiem, uzsver pasākuma organizatori.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti