Ko tu proti, Latvija?

Ko tu proti, Latvija? Otrais pusfināls

Ko tu proti, Latvija?

4. vieta – Māris Balaško

Ko tu proti, Latvija? Fināls

Latvijas Televīzijas talantu šovā «Ko tu proti, Latvija?» uzvar dejotājs Reinis Dāgs Zvirgzdiņš

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Šovakar, 30. aprīlī, skatītāji lēmuši, ka Latvijas Televīzijas košā talantu šova "Ko tu proti, Latvija?" uzvarētājs ir dejotājs Reinis Dāgs Zvirgzdiņš. Viņš savu prasmju attīstīšanai ieguva galveno balvu – 1000 eiro.

"Ko tu proti, Latvija?" finālā ar Reini Dāgu sacentās tamborētājs Kaspars Silavs, kurš ieguva 2. vietu, dziedātāja Matilde Eglīte, kura ierindojās 3. vietā, un akordeonists Māris Balaško, kurš skatītāju balsojumā ieņēma 4. vietu.

1. vieta – Reinis Dāgs Zvirgzdiņš

2. vieta – Kaspars Silavs

3. vieta – Matilde Eglīte

4. vieta – Māris Balaško

Reinis Dāgs pievērsās dejošanai septiņu gadu vecumā, tolaik Veizāna deju skola kļuva par vietu, kur izpausties, izjust savas spējas un nebaidīties būt citādākam.

Reinis Dāgs mācījies un izmēģinājis dažādus deju stilus: tautiskās, džeza un ielu dejas, šobrīd kā pasniedzējs strādā trīs deju studijās. Viņš uzskata, ka deja ir nenovērtēta valoda – bieži vien vārdu vietā var atrast pavisam citu pieeju, kā likt cilvēkiem just vairāk vai uzlabot garastāvokli. Dejotājs teic, ka neuzskata sevi par īpašu talantu, panākumi nākuši, mērķtiecīgi cīnoties pašam ar sevi. Žūrija atlases raidījumā un pusfinālā novērtēja lielo darbu, ko Reinis Dāgs ieguldījis dejas prasmju izkopšanā, un uzteica viņa spēju improvizēt, kustībās parādīt spilgtas emocijas un lielu degsmi.

Atlases raidījumos un pusfinālos dalībniekus vērtēja tikai žūrija: LTV ziņu vadītāja Ilze Dobele, paravieglatlēte Diāna Dadzīte, ģitārists un komponists Mārcis Auziņš, savukārt finālā uzvarētāju interneta un telefonbalsojumā izvēlējās tikai skatītāji.

Raidījumus vadīja interneta personība Beta Beidz un radio, televīzijas raidījumu vadītāja Sanda Dejus.

"Ko Tu proti, Latvija?" ideja balstīta vienā no pirmajiem LTV talantu šoviem – "Ko tu proti?". Toreiz sevi uz skatuves pirmo reizi pieteica šī brīža šovbiznesa un kultūras zvaigznes – dziedātāji Intars Busulis un Lauris Reiniks, aktieri Kaspars Znotiņš un Gundars Silakaktiņš.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti