«Krastu mačā» šogad uzstāsies Aminata un ansis

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Desmitgades vērienīgākā basketbola turnīrā “Krastu mačs”, kas notiks 17. augustā Rīgas svētku un Rīgas brīvostas svētku ietvaros, ar īpašu programmu uzstāsies viens no pēdējā laika pieprasītākajiem reperiem Latvijā ansis un starptautisku atzinību guvusī mūziķe Aminata.

Līdzīgi kā iepriekš, arī šogad “Krastu mačs” būs ne tikai sporta, bet arī izklaidējošs kultūras pasākums, kura laikā līdzās diennakti garai basketbola spēlei skanēs arī emocionāli piesātināta muzikālā programma un notiks dažādas citas izklaides aktivitātes.

Latvijas hiphopa mūziķis ansis turnīra klātesošos dalībniekus un viesus sola priecēt ar savu līdz šim vērienīgāko šī gada koncertu, kurā piedalīsies arī vairāki citi Latvijā zināmi mākslinieki. Viņu vārdi atklāti gan tiks tikai paša koncerta laikā. Uzstāšanās sāksies 17.augustā ap plkst. 22:00.

“Šis noteikti būs lielais koncerts šī vārda vistiešākajā nozīmē. Šī gada laikā ar savu solo programmu esmu pabijis uz dažādām Latvijas skatuvēm, tomēr nekas nelīdzināsies “Krastu mača” koncertam. Tas būs īpašs ar to, ka kopā ar mani uzstāsies daudz draugu – viesmākslinieku. Ņemot vērā šo faktu, esam pat speciāli pielāgojuši programmu. Bez kautrēšanās vilkšu uz skatuves visus, ko vien varēšu, tāpēc būs daudz enerģijas un trokšņa, turklāt to varēs redzēt un piedzīvot ikviens, kuram nebūs slinkums ierasties. Gatavojieties pārsteigumiem, esiet gatavi bļaut līdzi un kopā ar mani un visu pārējo brandžu Rīgas centrā parādīt, kāds ir īsts 2019. gada hip-hop šovs!”, saka ansis.

Tāpat pārsteigumu “Krasta mačs” apmeklētājiem gatavo arī mūziķe Aminata: “Esmu ļoti priecīga, ka piedalīšos “Krastu mačā”! Manuprāt, tas ir ļoti vērienīgs, spilgts un dinamisks pasākums! Jūtos ļoti iedvesmota, un jau tagad cītīgi kopā ar radošo komandu gatavojam kādu ļoti īpašu pārsteigumu skatītājiem!”

Aminata uzstāsies 17.augustā īsi pirms plkst. 15.00. 

17. un 18. augustā Rīgas svētku un Rīgas brīvostas svētku ietvaros pie Rīgas kongresu nama notiks jau desmitais “Krastu mačs” turnīrs, kas, kā ierasts, norisināsies visu diennakti. Tā laikā apmeklētājus priecēs spraigas basketbola spēles starp Daugavas labā un kreisā krasta iedzīvotājiem, būs iespēja piedalīties dažādās atrakcijās un konkursos, baudīt labāko mūziķu priekšnesumus, kā arī nogaršot visdažādākos ēdienus. 

Reģistrācija šī gada turnīram sāksies 30. jūlijā plkst.12.00 un noslēgsies 31. jūlijā plkst.12.00. Komandu izloze notiks 1. augustā plkst.13.00 laukumā pie Kongresu nama (Kr.Valdemāra iela 5). Izlozi apmeklēt aicināti visi reģistrēto komandu pārstāvji, jo tikai starp klātesošajiem tiks izlozēti X “Krastu mača” dalībnieki.

“Krastu mačs” ir diennakts basketbola turnīrs, kurā tradicionāli piedalās un savā starpā sacenšas Daugavas labā un kreisā krasta iedzīvotāji. Kopvērtējumā ar 5:4 vadībā izvirzījušies Daugavas kreisā krasta basketbolisti. Turpinot tradīcijas, uzvarējusī komanda savā īpašumā uz gadu iegūs ceļojošo kausu, tā autors ir Latvijas Mākslas akadēmijas profesors, tēlnieks Aigars Bikše.

Dalība turnīrā ir bez maksas, un tam varēs sekot arī tiešraidē replay.lv. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti