Rīta Panorāma

Intervija ar Raimondu Graubi

Rīta Panorāma

Intervija ar Rihardu Lībieti un Goran Goru

Trešdienās fon Stricka villā mūzikas vakari

Augusta trešdienu vakaros turpinās bezmaksas koncertu cikls fon Stricka villas dārzā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Augusta trešdienu vakaros pēc plkst. 19 fon Stricka villas dārzā turpināsies bezmaksas koncertu cikls. Muzikālā programma pulcēs interesentus līdz pat septembrim, iesildot klausītājus ikgadējam festivālam “Piena svētki”, kas šogad norisināsies 19. augustā

Kā pastāstīja organizatore Zane Šipkēvica, šie nav koncerti, kuros noteikti jāsēž klusu un kuros nedrīkst sarunāties vai ņemt līdzi bērnus. “Mūsu acīs tas ir foršs vakars, kurā atnāc ar draugiem, satiec citus draugus, vari atnākt ar bērniem, ar suni, ar mammu, vienkārši labi pavadīt laiku,” viņa pastāstīja.

Koncertēt organizatori cenšoties aicināt vienu mazāk zināmu un otru populārāku mākslinieku – lai publikai būtu iespēja ikreiz uzzināt arī ko jaunu. Taču par būtiskāko Šipkēvica uzskata iespēju iedot dzīvību fon Stricka villai.

Augusta koncertsezonas programmas atklājējs bija viens no Latvijas hiphopa mūzikas pamatlicējiem – Ozols jeb Ģirts Rozentāls.

Par savu galveno dzinuli Rozentāls uzskata mūziku, bet fon Stricka villu un tās apmeklētājus uzskata par atsevišķu daļu no Rīgas kultūras.

Turpmākajos augusta trešdienu vakaros varēs dzirdēt grupu “Laika suns”, apvienību “Stanislav Yudin & Asnate Rancena”, kā arī Aiju Vītoliņu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti