17. un 18. jūlijā notiks četrpadsmitais «Positivus» festivāls

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

2020. gada vasarā 17. un 18. jūlijā notiks jau 14. "Positivus" festivāls Salacgrīvā, kas divu dienu garumā pulcēs tūkstošus mūzikas un mākslas festivāla apmeklētāju no visas Baltijas un citām valstīm. Pirmās biļetes - “Fan tickets” - uz festivālu par īpaši izdevīgo cenu tirdzniecībā būs pieejamas ierobežotu laiku no 10. līdz 25. oktobrim, paziņojumā medijiem informē organizatori

“Nekur citur Baltijā vienuviet nav iespējams baudīt tādu ārvalstu zvaigžņu plejādi kā "Positivus" festivālā. Apsolām, ka festivāls pulcēs daudz jaunu, šodien aktuālu mūzikas zvaigžņu un festivāls biļešu cenas ziņā būs pieejamāks, nekā pēdējos gados tas ir bijis,” paziņojumā sola organizatori. 

"Positivus" festivālā trīspadsmit gadu laikā ir uzstājušās tādas zvaigznes kā "Muse", "Imagine Dragons", "Twenty One Pilots", "The XX", "The Prodigy", "Kraftwerk", Sigur Rós, Ellie Goulding, "The 1975", "Disclosure", "Underworld", "Manic Street Preachers", James, Moby, Sinéad O’Connor, Robert Plant, "Bastille", "The Kooks", "Years & Years" un daudzi citi ievērojami ārzemju un pašmāju mākslinieki.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti