Rīta Panorāma

Izraēla turpina militāro operāciju Gazas joslā

Rīta Panorāma

Kā nepalaist garām OCTA un tehniskās apskates termiņus?

Bejonse atkal paceļ koncertfilmu ASV kino topa virsotnē

Dziedātāja Bejonse atkal paceļ koncertfilmu ASV kino topa virsotnē

Pirms vairākām nedēļām populārākās filmas godu Amerikas Savienotajā Valstīs izpelnījās lente par Teilores Sviftas koncertturneju. Arī šajā nedēļas nogalē topa pirmo vietu ieņēmusi koncertfilma, bet šoreiz tā vēsta par dziedātāju Bejonsi.  

"Renaissance: A Film by Beyoncé" Ziemeļamerikā nopelnīja 21 miljonu dolāru un uz otro vietu pabīdīja kārtējo "Bada spēļu" filmu.

Koncertfilmas režisore, scenāriste un producente ir pati māksliniece, un tā vēsta par šā gada turnejas sagatavošanu un septītajam albumam "Renaissance" veltītajiem koncertiem.

Bejonses vārds komentārus neprasa, jo kopumā pārdoti vairāk nekā 200 miljoni albumu, saņemtas 32 "Grammy" un neskaitāmas citas balvas.

Ietekmīgais žurnāls "Rolling Stone" dziedātāju nodēvēja par vienu no visu laiku izcilākajām vokālistēm, bet "Bilboard" – par desmitgades labāko sievieti izpildītāju.

Arī par filmu saņemtas pozitīvas kritiķu atsauksmes, un speciālisti atzinīgi novērtēja gan tehniskos risinājumus, gan epizodes no koncertiem un iestudējuma elementus. Šķiet, trāpīgāka ir kāda kritiķa vietnē "Rottten Tomatoes" paustais, ka skatītājs var vērot izklaidētāju, kas lieliski pārzina savu mākslu un sevi pašu. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti