Rīta Panorāma

Mākslīgā intelekta samitā Šveicē pulcējas arī roboti

Rīta Panorāma

Folkloras kopa "Ceiruleits" muzicē jau 33 gadus

Telefonintervija ar Rīgas pilsētas izpilddirektora padomnieci Evu Juhņeviču

No Strazdumuižas līdz Bolderājai. Svētku tiešraides Rīgas apkaimēs un «Diskopauls» Esplanādē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Nedēļas nogalē no 7. līdz 9. jūlijam Rīgas apkaimēs varēs vērot XXVII Vispārējo latviešu dziesmu un XVII deju svētku noslēguma koncertu tiešraides. Galvaspilsētas iedzīvotājus un viesus priecēs arī Dziesmu un deju svētku restorāns Esplanādē, kurā ikviens svētku noskaņā varēs baudīt virtuozo šefpavāru radītas maltītes, informēja Rīgas Domē.

Dziesmu un deju svētku tiešraides Rīgas apkaimēs

Seko līdzi Dziesmu un deju svētkiem!

Sabiedriskie mediji no 30. jūnija līdz 9. jūlijam pārraidīs XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku norises.

Viss saturs par Dziesmu un deju svētkiem saplūdīs sabiedrisko mediju portālā LSM, kur rādīs Dziesmu un deju svētku norišu tiešraides. Portālā pieejams svētku pārraižu kalendārs un plašs oriģinālsaturs.

Tiem, kuriem nebūs iespēja vērot svētku koncertus klātienē, 8. un 9. jūlijā astoņās Rīgas apkaimēs – Strazdumuižas parkā, Nordeķu parkā, Latgales parkā, Arkādijas parkā, Kultūras un atpūtas centra "Imanta" teritorijā, Pļavnieku birzī, Čiekurkalna bibliotēkas teritorijā un Bolderājas Mūzikas un mākslas skolas dārzā – organizēs deju lieluzveduma "Mūžīgais dzinējs" un noslēguma koncerta "Kopā augšup" publisku skatīšanos.

Pasākumu programmā paredzēta arī kultūras programma ar folkloras kopu dalību, kopīga dziesmu dziedāšana un danči, kā arī kopīga oriģinālseriāla "Kolektīvs" skatīšanās.

Savukārt Doma laukumā visu svētku laiku atrodas LED kubs, uz kura tiek demonstrētas svētku tiešraides jau no Dziesmu un deju svētku sākuma.      

Dziesmu un deju svētku restorāns

Esplanādē pie Mākslas muzeja no 7. līdz 9. jūlijam svētku dalībniekus un viesus priecēs restorāns un iespēja baudīt deju lieluzvedumu un noslēguma koncertu tiešraides uz lielā ekrāna. Dziesmu un deju svētku restorāns Esplanādē būs vieta, kur baudīt svētku atmosfēru – apmeklētājus ar gastronomijas pārsteigumiem lutinās restorānu šefpavāri, atklājot Latvijas garšas. Savukārt uz lielā ekrāna varēs vērot skaistākos svētku mirkļus, sola pašvaldībā.

Par maltītēm gādās restorāni un bāri – "Barents", "Whitehouse", "Chef’s Corner", "Ferma", "Osta", "Garage", "Entresol", "Equus", "Kest:", "B Bārs Restorāns", "Gimlet". 

Dziesmu un deju svētku restorāns darbosies no 7. jūlija pulksten 14.00, savukārt atklāšanas pasākums ar jautru koncertprogrammu "Diskopauls" Esplanādē izskanēs tās pašas dienas vakarā pulksten 19.00. "Diskopauls" apvieno populārākās maestro Raimonda Paula melodijas, kas popularitātes virsotni sasniedza 80. gados, un Latvijā atpazīstamu mūziķu izpildījumā radīs košu ballīti disko noskaņās.

Dziesmu un deju svētku restorāns Esplanādes parkā pie Latvijas Nacionālā mākslas muzeja darbosies 7. jūlijā no pulksten 14.00 līdz 00.30, 8. jūlijā no pulksten 12.00 līdz 00.30 un 9. jūlijā no pulksten 12.00 līdz 00.00.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti