Uz grila cepts šokolādes banāns – viegli pagatavojams našķis

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Šis ir viegli un ātri pagatavojams našķis, kuru visērtāk būs ēst ar karoti, ik pa brīdim pārlejot banānu ar notecējušo īrisa konfekšu un šokolādes mērci, raidījumā "Toms Keridžs gatavo dārzā" teica viens no zināmākajiem Lielbritānijas šefpavāriem Toms Keridžs.

Nepieciešams:

  • 2 banāni;
  • 3 īrisa konfektes šokolādē;
  • mazliet tumšās šokolādes.

Pagatavošana:

banānam noņem tikai pusi mizas, otru pusi atstāj kā laiviņu.

Banānu, neizņemot no "laiviņas", sagriež šķēlēs, liek folijā, virsū uzkaisa sagrieztas īrisa konfektes un sadrupinātu tumšo šokolādi, aiztin foliju un liek uz restēm. Oglēm vēlams būt karstām, bet bez liesmas. Cep 15 minūtes, kamēr šokolāde izkususi un banāns kļuvis mīksts.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti