Sadaļas Sadaļas

Iekodies Zemgalē

«Iekodies Zemgalē». 1. sērija

Iekodies Zemgalē

«Iekodies Zemgalē». 2. sērija

Iekodies Zemgalē

Speķmaizītes ar lociņiem Zemgales gaumē

Lieliskākās uzkodas tiek gatavotas no vienkāršākajām sastāvdaļām – tā tas ir arī ar šīm speķmaizītēm. Pokaiņu puses saimniece Marika savu speķmaizīšu recepti atklāja LTV raidījumā “Iekodies Zemgalē”.

 

Nepieciešams

  • Saldskābmaize, vēlams pašu cepta
  • Sālīts un apžāvēts speķis, vēlams gatavots mājās
  • Svaigi sakapāti lociņi

                                              

Pagatavošana

  1. Maizīti sagriež šķēlēs.
  2. Speķi sakapā mazos kubiņos kā rasolam un ziež bagātīgi uz maizes šķēlēm.
  3. Pa virsu pārkaisa sagrieztus zaļos lociņus.

Speķmaizītes
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Jaunākie
Interesanti

Informējam, ka LSM portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Uzzināt vairāk

Pieņemt un turpināt