Sarkanā un baltā kāposta salāti. Laba piedeva grila ēdieniem!

Šie salāti labi garšos kopā ar grilā gatavotu gaļu, piemēram, sulīgām cūkgaļas ribiņām, raidījumā "Toms Keridžs gatavo dārzā" stāstīja viens no zināmākajiem Lielbritānijas šefpavāriem Toms Keridžs.

Nepieciešams:

  • 1/2 neliela kāposta (sarkanā un baltā);
  • 1 vidējs sīpols;
  • 1 neliels fenhelis;
  • 1 burkāns;
  • daži marinēti zaļie čili, bet var izmantot arī svaigu.

Mērcei

  • Ēdamkarote amerikāņu (maigu) dzelteno sinepju;
  • 3 ēdamkarotes majonēzes;
  • ēdamkarote baltvīna etiķa;
  • sāls, malti melnie pipari;
  • sakapāti koriandra zariņi ar visiem kātiem.

Pagatavošana:

Sakapā kāpostu, sajauc ar sakapātu sīpolu, fenheli, rīvētu burkānu, mazliet sakapātiem čili pipariem, vēlams – marinētiem. Pievieno mērces sastāvdaļas, kā arī sasmalcinātu koriandru, kārtīgi samaisa un pasniedz kā piedevu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti