Laša steiks ar kartupeļiem un krāsnī ceptiem dārzeņiem «Īsto latvju saimnieču» gaumē

Grilēts laša steiks ar kartupeļiem un krāsnī ceptiem dārzeņiem nepievils nevienās viesībās. Visas ēdiena sastāvdaļas gatavo salīdzinoši vienkāršā veidā, nepārspīlējot ar garšvielām. Pārsteidz savus viesus vai ģimeni ar šo gardo maltīti pēc LTV raidījuma “Īstās latvju saimnieces” dalībnieces Kitijas Švīgeres receptes!

Kitija Švīgere ir aktīva dāma no Kandavas. Kitija ir Kandavas novada Amatniecības centra vadītāja, daudzpusīga rokdarbniece un ozolzīļu kafijas meistare. Kafijas recepti aizguvusi no senas latviešu pavārgrāmatas un ik rudeni Kandavas Kafijas un tējas svētku viesus cienā ar ozolzīļu kafiju.

Kitija Švīgere

Laša steiks ar kartupeļiem un krāsnī ceptiem dārzeņiem

Nepieciešams:

  • Laša steiks
  • Kartupeļi
  • Ķiršu tomāti
  • Citronpipari
  • Sāls
  • Dilles

Pagatavošana

Laša steika gabaliem uzkaisa sāli un citronpiparus, uzliek dilles zariņu, un katru gabaliņu ietin folijā. Pēc pusstundas liek cepties uz grila. Cep aptuveni 10 minūtes no katras puses. Pasniedz ar grilētiem, garšvielām apkaisītiem kartupeļiem un cepeškrāsnī apceptām cukīni ripiņām un ķiršu tomātu zariņiem, kas pirms tam apslacīti ar eļļu.

Laša steiks ar krāsnī ceptiem dārzeņiem «Īsto latvju saimnieču» gaumē
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Vairāk

Vairāk

Interesanti

Informējam, ka LSM portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Uzzināt vairāk

Pieņemt un turpināt