Grilēta saldā kukurūza – laba uzkoda vai garda piedeva gaļai

Kukurūzu būs viegli pagatavot uz grila, turklāt tā ļoti labi garšos kā piedeva grilētai vistas gaļai, raidījumā "Toms Keridžs gatavo dārzā" skaidroja viens no zināmākajiem Lielbritānijas šefpavāriem Toms Keridžs.

Nepieciešams:

  • 4 veselas kukurūzas vālītes;
  • 100 grami mīksta sviesta;
  • ēdamkarote čipotles mērces;
  • tējkarote kūpinātas paprikas;
  • ēdamkarote bez kaudzes malta kumīna;
  • sāls pēc garšas.

Pagatavošana:

Mīkstā sviestā vienmērīgi iemaisa visas sastāvdaļas, izņemot kukurūzu.

Ņem kukurūzas vālītes ar visām lapiņām. Nenoplēšot nost, atloka lapiņas vaļā, dāsni apsmērē ar sviestu un atkal aizloka lapiņas ciet. Katru vālīti ietin folijā, liek uz uzkarsēta grila, aizver vāku un ļauj cepties 15 minūtes.

Ņem nost no grila, iztin no lapiņām, sagriež vālīti trijās vai četrās daļās un pasniedz kā uzkodu vai piedevu pie vistas gaļas. Grilētu vistas spārniņu recepti ar trim dažādām glazūrām atradīsi šeit.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Svarīgākais šobrīd

Informējam, ka LSM portālā tiek izmantotas sīkdatnes (angļu val. "cookies"). Turpinot lietot šo portālu, Jūs piekrītat, ka mēs uzkrāsim un izmantosim sīkdatnes Jūsu ierīcē. Uzzināt vairāk

Pieņemt un turpināt