Saldētu ogu sacepums ar kanēļa drumstalām. Gatavojam kopā ar bērniem!

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada un 4 mēnešiem.

Šai receptei izmantojiet saldētas ogas, jo īpaši gardi, ja izmantosit dažādas ogas.

Nepieciešams:

500 g dažādu saldētu ogu

Drumstalām:

  • 100 g cukura
  • 100 g sviesta
  • 100 g auzu pārslu
  • 200 g miltu
  • Tējkarote kanēļa

Pasniegšanai:

Saldējums

Pagatavošana:

Sviestu apkaisa ar cukuru un miltiem, ar pirkstiem veido drumstalas, kad tas izdarīts, pieber auzu pārslas un kanēli, samaisa.

Sasaldētas ogas ieber cepamtraukā, pārber ar cukuru. Ogu kārtai pa virus uzber drumstalas.

Cep 180 grādos 15–20 minūtes – līdz drumstalas gaiši brūnas.

Karstu sacepumu pasniedz ar saldējumu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti