Biezpiena klimpas ar ievārījumu. Gatavojam kopā ar bērniem!

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Gards ēdiens, vienkārši pagatavojama recepte un lieliska kopā darbošanās – tāds ir šīs receptes ieguvums!

Nepieciešams:

  • 500 g sausa biezpiena
  • 4 olas
  • 1 glāze mannas
  • šķipsniņa sāls
  • ēdamkarote cukura
  • ēdamkarote vaniļas cukura

Pagatavošana:

Olas sakuļ ar sāli, cukuru un vaniļas cukuru. Biezpienu izberž caur sietu, samaisa ar olām, pieber mannu, samaisa mīklu.

Mīklu atstāj uz 10 minūtēm, lai manna uzbriest.

Klimpas vāra verdošā ūdenī, tās var ūdenī likt ar karoti, veidot ar rokām bumbiņas vai plācenīšus.

Klimpas vāra piecas līdz astoņas minūtes, kad uzpeldējušas, tās gatavas.

Ar putukaroti izņem no ūdens, pasniedz ar ievārījumu vai skābu krējumu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti