Kraukšķīgās magoņmaizītes. Gatavojam kopā ar bērniem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada un 3 mēnešiem.

Smaržīgas, kraukšķīgas un ļoti gardas magoņmaizītes brīvdienu mielastam. Izvēlieties vienkāršāko variantu – mīklu nopirkt, un jau pēc īsa brīža gardums būs galdā.

Šo tiešām var paveikt arī bērni, ja nu vienīgi pie karstas cepeškrāsns nēbūtu vēlams darboties bez pieaugušo klābūtnes.

Nepieciešams:

  • 500g  kārtainās mīklas
  • 200 g trekna skābā krējuma
  • 200 g cukura
  • Magones
  • Ola pārziešanai.

Pagatavošana:

Kārtaino mīklu izrullē apmēram trīs milimetru biezumā garenā plāksnē. Pārsmērē ar skābo krējumu, pārkaisa ar magonēm un cukuru. Mīklas plāksni sarullē, sagriež piecu centimetru garos gabalos un liek uz ietaukotas plāts.

Olu sakuļ, pārsmērē maizītes.

Cep 200 grādos iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī gaiši brūnas.

Variants: Magoņmaizītes var gatavot arī no rauga mīklas.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti