Aukstā ogu zupa ar biezpiena krēmu. Gatavojam kopā ar bērniem!

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Šim desertam lieliski noderēs gan svaigas, gan saldētas ogas. Ja saldētavā vēl ir pērnā gada ogu krājumi, izmantojiet tās!  Aukstā ogu zupa labi noderēs karstajam laikam.

Aukstā ogu zupa ar biezpiena krēmu

 

Nepieciešams:

Ogu zupai:

  • 500 g svaigu vai saldētu ogu
  • 3 (vai vairāk) ēdamkarotes cukura

Biezpiena krēmam:

  • 300 g biezpiena
  • 200 ml saldā krējuma
  • Ēdamkarote vaniļas cukura
  • 2 ēdamkarotes cukura

Pagatavošana:

Ogas sablendē kopā ar cukuru. Ja ogu masa ir ļoti bieza, var pieliet apelsīnu vai kādu citu sulu. Visieteicamāk lietot saldētas ogas, tad zupa izdosies īpaši auksta. Ja to gatavo no svaigām ogām, sagatavoto zupu liek ledusskapī vai uz brīdi saldētavā, lai tā atdziest.

Putukrējumu sakuļ ar cukuru un vaniļas cukuru, iemaisa biezpienu. Ja vēlas ļoti gludu masu, biezpienu var izberzt caur sietu, tad pievienot putukrējumam.

Zemeņu zupu liek porciju traukā, virsū liek karoti biezpiena krēma.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti