Ārzemēs
Kopenhāgenā aizdegusies vēsturiskā Biržas ēka
(papildināts)
Kopenhāgenā aizdegusies vēsturiskā Biržas ēka (papildināts)
Dānijas galvaspilsētas Kopenhāgenas centrā otrdien no rīta izcēlies ugunsgrēks 400 gadu vecajā Biržas ēkā, kas ir viens no vecākajiem namiem Kopenhāgenā. Ugunsgrēka rezultātā iebrucis ēkas tornis; ugunsdzēsēji turpina cīņu ar liesmām.
Izraēla sola atbildēt Irānai par tās uzbrukumu
(papildināts)
Izraēla sola atbildēt Irānai par tās uzbrukumu (papildināts)
Vairāki mediji šovakar ziņo, ka Izraēla reaģēs uz Irānas sestdien veikto bezpilota lidaparātu un raķešu uzbrukumu. Tiek atzīmēts, ka Izraēla šo uzbrukumu plāno koordinēt ar Amerikas Savienotajām Valstīm (ASV). Par to, ka Izraēla noteikti reaģēs uz Irānas uzbrukumu, šovakar runā teicis arī Izraēlas aizsardzības spēku vadītājs Herci Halevi.
Zelenskis: Bez ASV palīdzības Ukraina nespēs uzvarēt karā
(papildināts)
Zelenskis: Bez ASV palīdzības Ukraina nespēs uzvarēt karā (papildināts)
Bez ASV palīdzības Ukrainai nav iespēju uzvarēt karā pret Krieviju, paziņojis Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis. Viņš arī neslēpa, ka Ukrainas aizstāvjiem frontē klājas smagi, jo viņiem trūkst bruņojuma, lai spētu noturēt savas pozīcijas. Zelenskis aicināja sabiedrotos būt tikpat vienotiem savā atbalstā Ukrainai, kā palīdzot Izraēlai atvairīt Irānas raķešu un dronu uzbrukumus.
Grieķijas žurnālisti pieteikuši streiku
Grieķijas žurnālisti pieteikuši streiku
Grieķijas lielākā žurnālistu arodbiedrība – Atēnu laikrakstu redaktoru savienība (ESIEA) – izsludinājusi 24 stundu streiku visā mediju sektorā. Streiks sācies otrdien plkst. 5 no rīta pēc vietējā laika.
Lietus un zibens Pakistānā prasa 49 cilvēku dzīvības
Lietus un zibens Pakistānā prasa 49 cilvēku dzīvības
Lietus un zibens Pakistānā pēdējo trīs dienu laikā ir prasījuši vismaz 49 cilvēku dzīvību, un varas iestādes valsts dienvidrietumos ir izsludinājušas ārkārtas stāvokli, pirmdien paziņoja amatpersonas.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd