Dzīve & stils / Virtuve
Jogurta putas ar vīgriežu karameli un ogām - recepte

Ilzes Jurkānes un kulinārijā šova "Es mīlu ēdienu"  garšas ceļojums Igaunijā turpinās. Šoreiz skaistais Peipusa ezers un visgardāko sīpolu ceļš. Ilze viesosies pie Kostjas, mielosies ar gardiem viņa paša ceptiem sīpolu pīrāgiem un mācīsies pīt sīpolu bizes. Dosies apciemot un gatavos kopā ar Erki restorānā Otepē, kur kopīgi taps gan rudenīgi krāsaina biešu-burkānu želeja, gan jogurta putas ar vīgriežu karameli. Izsmalcināti! Citas pārbaudītas receptes te. 

Biešu-burkānu želeja ar pildītiem sīpoliem un ķērpi - recepte

Ilzes Jurkānes un kulinārijā šova "Es mīlu ēdienu"  garšas ceļojums Igaunijā turpinās. Šoreiz skaistais Peipusa ezers un visgardāko sīpolu ceļš. Ilze viesosies pie Kostjas, mielosies ar gardiem viņa paša ceptiem sīpolu pīrāgiem un mācīsies pīt sīpolu bizes. Dosies apciemot un gatavos kopā ar Erki restorānā "Otape", kur kopīgi taps gan rudenīgi krāsaina biešu-burkānu želeja, gan jogurta putas ar vīgriežu karameli. Izsmalcināti! Citas pārbaudītas receptes te. 

Cukini kūciņas ar burkāniem - recepte

Piedāvājam nelielu garšu ceļojumu pa Igauniju. Ko mūsu kaimiņi ceļ galdā un kāda ir mūsdienu Igaunijas garša?! Lai to noskaidrotu Latvijas Televīzijas raidījums "Es mīlu ēdienu" viesojas Dienvidigaunijā. Pabūs pie setiem un paklausīsies daudzbalsīgas dziedāšanas tradīciju, ciemosies Nori un palūkosies, kā te gatavo sieru, ies pirtī "Mooska sauna" un vakariņos pie Edas Vērojas. Citas pārbaudītas receptes te. 

Siltie griķu salāti ar kūpinātu gaļu - «Es mīlu ēdienu» recepte

Piedāvājam nelielu garšu ceļojumu pa Igauniju. Ko mūsu kaimiņi ceļ galdā un kāda ir mūsdienu Igaunijas garša?! Lai to noskaidrotu Latvijas Televīzijas raidījums "Es mīlu ēdienu" viesojas Dienvidigaunijā. Pabūs pie setiem un paklausīsies daudzbalsīgas dziedāšanas tradīciju, ciemosies Nori un palūkosies, kā te gatavo sieru, ies pirtī "Mooska sauna" un vakariņos pie Edas Vērojas. Citas pārbaudītas receptes te

Sniega bumbu zupa - recepte

Piedāvājam nelielu garšu ceļojumu pa Igauniju. Ko mūsu kaimiņi ceļ galdā, un kāda ir mūsdienu Igaunijas garša? Lai to noskaidrotu, Latvijas Televīzijas raidījums "Es mīlu ēdienu" viesojas Dienvidigaunijā. Pabūs pie setiem un paklausīsies daudzbalsīgas dziedāšanas tradīciju, ciemosies Nori un palūkosies, kā te gatavo sieru, ies pirtī "Mooska sauna" un vakariņos pie Edas Vērojas. Citas pārbaudītas receptes te. 

Siltais nektarīnu sacepums - « Es mīlu ēdienu» recepte

Ilze Jurkāne un kulinārijas šovs "Es mīlu ēdienu" devusies pie jaunās ģimenes – Katrīnas un Aigara Mamjiem un viņu mazā dēlēna Augusta. Katrīna ir arī bloga krustnaglina.lv autore, kas tapis vīra mudināts. Šīs ģimenes ēdiena moto būtu - kā veselīgu ēdienu pagatavot garšīgi un interesanti. Ģimene saldajā piedāvā pagatavot silto nektarīnu sacepumu, kas tā vien “lūgsies”, lai to apēd. 

«Aloo gobi» jeb kartupeļu un ziedkāpostu karijs - recepte

Ilze Jurkāne un kulinārijas šovs "Es mīlu ēdienu" devusies pie jaunās ģimenes – Katrīnas un Aigara Mamjiem un viņu mazā dēlēna Augusta. Katrīna ir arī bloga krustnaglina.lv autore, kas tapis vīra mudināts. Šīs ģimenes ēdiena moto būtu - kā veselīgu ēdienu pagatavot garšīgi un interesanti. Ģimene piedāvā pagatavot, iespējams, slavenāko veģetāro indiešu ēdienu - ''aloo gobi'' jeb kartupeļu un ziedkāpostu kariju.

«Sirmais. Kulta ēdieni» - jaunā sezona sāksies ar britu pīrāgiem

No ceturtdienas, 26. oktobra, plkst.21.15 Latvijas Televīzija (LTV) saviem skatītājiem piedāvās iemīļotā raidījuma "Sirmais. Kulta ēdieni" jauno sezonu, kas būs jau sestā. Raidījums LTV1 ēterā būs skatāms ceturtdienu vakaros, bet jaunajā sezonā kopumā būs vērojamas septiņas sērijas, informē LTV.

Jaunākie
Populārākie
Interesanti