Ārzemēs
Horvātijā vēlē parlamentu – uzmanības centrā korupcijas apkarošana, ekonomikas un drošības uzlabošan...
Horvātijā vēlē parlamentu – uzmanības centrā korupcijas apkarošana, ekonomikas un drošības uzlabošana
Trešdien vairāk kā 3,7 miljoni balsstiesīgo Horvātijas iedzīvotāju dosies uz vēlēšanu iecirkņiem, lai ievēlētu jauno valsts parlamenta sastāvu. Tāpat kā Latvijā, arī horvātus interesē ekonomiskā stāvokļa uzlabošana, korupcijas mazināšana un drošība. Šo vēlēšanu lielais nezināmais ir tas, kādā kombinācijā partijas vienosies izveidot topošo koalīciju.
Kopenhāgenā aizdegusies vēsturiskā Biržas ēka
(papildināts)
Kopenhāgenā aizdegusies vēsturiskā Biržas ēka (papildināts)
Dānijas galvaspilsētas Kopenhāgenas centrā otrdien no rīta izcēlies ugunsgrēks 400 gadu vecajā Biržas ēkā, kas ir viens no vecākajiem namiem Kopenhāgenā. Ugunsgrēka rezultātā iebrucis ēkas tornis; ugunsdzēsēji turpina cīņu ar liesmām.
Zelenskis: Bez ASV palīdzības Ukraina nespēs uzvarēt karā
(papildināts)
Zelenskis: Bez ASV palīdzības Ukraina nespēs uzvarēt karā (papildināts)
Bez ASV palīdzības Ukrainai nav iespēju uzvarēt karā pret Krieviju, paziņojis Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis. Viņš arī neslēpa, ka Ukrainas aizstāvjiem frontē klājas smagi, jo viņiem trūkst bruņojuma, lai spētu noturēt savas pozīcijas. Zelenskis aicināja sabiedrotos būt tikpat vienotiem savā atbalstā Ukrainai, kā palīdzot Izraēlai atvairīt Irānas raķešu un dronu uzbrukumus.
Grieķijas žurnālisti pieteikuši streiku
Grieķijas žurnālisti pieteikuši streiku
Grieķijas lielākā žurnālistu arodbiedrība – Atēnu laikrakstu redaktoru savienība (ESIEA) – izsludinājusi 24 stundu streiku visā mediju sektorā. Streiks sācies otrdien plkst. 5 no rīta pēc vietējā laika.

Vairāk

Svarīgākais šobrīd