«Šahs un mats». Tiešsaistē notiks noslēguma diskusija par Dziesmu svētkiem

Katram no mums ir savs brīdis, ko uzskatām par skaistāko un emocionālāko aizvadītajos Dziesmu un deju svētkos. Vai varam šo brīdi "izvilkt" visu svētku nedēļas garumā, apliecinot, ka šie bija svētki, par kuriem labāki nav iespējami? Svētku radošās, sadzīviskās veiksmes un neveiksmes, gūtās mācības, domājot par nākamajiem svētkiem, apkopos "100g kultūras" rīkotā Dziesmu svētku noslēguma diskusija "Dziesmu svētku šahs un mats" otrdien, 28. novembrī, pulksten 18.30.

Diskusijā piedalīsies XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku izpilddirektore Daina Markova, XXVII Vispārējo latviešu XVII Deju svētku koncertu producente Diāna Čivle, XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu svētku virsdiriģents Māris Sirmais un raidījuma "Dziemusvētku tīklos" vadītājs Linards Kalniņš.

Diskusiju vadīs LTV kultūras žurnāliste Eva Johansone.

Diskusijai tiešraidē varēs sekot līdzi sabiedrisko mediju portālā LSM.lv, "100 g kultūras" "Facebook" lapā un LTV "Youtube" kanālā.

Jautājumus un komentārus par svētku norisi aicinām izteikt arī pirms diskusijas – "100g kultūras" "Facebook" lapas komentāru sadaļās.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti