«Supernovas 2020» finālists Edgars Kreilis izdod dziesmas «Tridymite» video

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Mūziķis Edgars Kreilis ir viens no deviņiem dziesmu autoru un izpildītāju konkursa "Supernova 2020" finālistiem. Viņa konkursa dziesmai "Tridymite" nu tapis arī video, medijus informē mūziķa pārstāvji.

Dziesma "Tridymite" tapusi kopā ar grupas "Prāta vētra" basģitāristu, komponistu Ingaru Viļumu, kurš uzrunāja Edgaru, piedāvājot radīt kopdarbu šī gada konkursam "Supernova".

"Tridimīts ir polikristāls, kurš mazos daudzumos ir atrodams uz mūsu planētas – Zeme. Taču liels bija pārsteigums, kad ievērojamos apmēros amerikāņu zinātnieku grupa no NASA to atklāja uz planētas Marss. Šī mistērija joprojām nav atrisināta.

Dziesmā šis daudzšķautņainais kristāls simbolizē nezināmo un līdz galam neizskaidroto mīlestības formulu, kura mīt Visumā.

Jo kas gan var pārspēt enerģiju, kad divu garām ejošu cilvēku acu skatieni uz mirkli satiekas un notiek neizskaidrojamais? Pasaule ap mums mirdz un zaigo, un tajā brīdī šķiet iespējams it viss – it kā nebūtu robežu ne laikam, ne telpai," dziesmas spēku, domu un enerģiju skaidro viens no tās autoriem – Ingars Viļums.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti