LDDK biedru skaits sasniedzis 176, un tie nodarbina 44% Latvijas darba ņēmēju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 8 gadiem un 1 mēneša.

Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) biedru skaits pērn sasniedzis 176 un tie nodarbināja 44% Latvijas darba ņēmēju, liecina LDDK pārskats par biedrības darbību 2015.gadā.

LDDK biedru vidū ir 64 nozaru asociācijas un 114 uzņēmumi. Kopējais LDDK biedru apgrozījums ir 40 miljardi eiro. LDDK prognozē, ka šogad biedrības biedru skaits varētu sasniegt 190.

LDDK darbojas astoņi dažādu tautsaimniecības nozaru eksperti un četri reģionālie koordinatori. Kopumā LDDK eksperti pērn izskatījuši vairāk nekā 1000 tiesību aktu projektus un politikas plānošanas dokumentus par nacionāliem, starptautiskiem un Eiropas Savienības (ES) līmeņa jautājumiem.

Kopumā LDDK eksperti snieguši 354 atzinumus ar iebildumiem un priekšlikumiem jomās, kas skar uzņēmējdarbības vidi un konkurētspēju. Dažādās institūcijās ņemti vērā 263 atzinumi jeb 74% no kopējā atzinumu skaita. 52 ekonomikai aktuāli jautājumi joprojām ir saskaņošanas un apspriešanas procesā.

Latvijas Darba devēju konfederācija (LDDK) ir lielākā darba devējus pārstāvošā organizācija Latvijā. Tā dibināta 1993.gadā. LDDK ir sociālo un ekonomisko sarunu partneris Saeimai, Ministru kabinetam un Latvijas Brīvo arodbiedrību savienībai.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti