Rīta Panorāma

Izrāde "Čigānmeitēns Ringla"

Rīta Panorāma

Siguldas bobsleja un kamaniņu trase

Intervija ar Vitāliju Gavrilovu

Gavrilovs: Uzņēmēji gandarīti par nodokļu politikas stabilitāti

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem un 5 mēnešiem.

Uzņēmēji ir gandarīti par Latvijas nodokļu politikas stabilitāti un valdības apņēmību, gatavojot nākamā gada budžetu, nemainīt nodokļu politiku. To intervijā LTV programmai „Rīta Panorāma” apliecināja Latvijas Darba devēju konfederācijas prezidents Vitālijs Gavrilovs.

Gavrilovs pauda gandarījumu, ka valdība ir parakstījusi vienošanos ar uzņēmējiem par nodokļu sistēmas stabilitāti. Gavrilovs uzsvēra, ka politiķi savu vārdu turēs. Viņaprāt, tas ir svarīgi arī tāpēc, lai uzņēmēji var realizēt savus plānus, kas aptver arī jaunas un salīdzinoši neapgūtas teritorijas. To vidū – Centrālāziju, ASV, Japānu.

Par mīnusu nākamā gada valsts budžeta procesā viņš nosauca īso laika sprīdi, kādā tas ir gatavots. Tas liedzis veidot kvalitatīvas diskusijas.

Ziņots, ka Nacionālās trīspusējās sadarbības padomes sēdē pirmdien valdības sociālie partneri devuši zaļo gaismu nākamā gada budžeta projektam, lai gan pauduši iebildumus pret vairākām iecerēm. Kopumā sociālo partneru attieksme pret valsts budžetu ir neviennozīmīga - vairākas ieceres guvušas pozitīvu vērtējumu, bet netrūkst arī kritikas. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti