Dienas ziņas

Daugavpilī mikrorajona iedzīvotāji cīnās par apkārtējo vidi bez smakām

Dienas ziņas

Cēsīs nojauc bīstamu ēku

Liepājas uzņēmumi gatavojas izstādei

Gandrīz 200 uzņēmumi gatavojas izstādei «Ražots Liepājā»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem un 2 mēnešiem.

Vairāk nekā 190 Liepājas un tuvāko novadu uzņēmēji jau ir pieteikušies izstādei „Ražots Liepājā”, kas notiks marta sākumā. Liepājas pašvaldība kopā ar citiem sadarbības partneriem šādu forumu rīko trešo reizi, lai dažādu nozaru uzņēmēji varētu popularizēt savu veikumu bez maksas. 

Tā ir arī iespēja vienuviet parādīt savu produkciju, sastapt potenciālos klientus un sadarbības partnerus. Šogad dalībnieku skaits ir lielākais, kopš tiek rīkota izstāde “ Ražots Liepājā”.

Lai liepājniekiem un pilsētas viesiem pierādītu, ka Liepājā neražo tikai tēraudu un sieviešu veļu, pilsētas pašvaldība 2011.gadā sarīkoja pirmo vietējo uzņēmumu izstādi “ Ražots Liepājā”. Tās apmeklētāji pauda pārsteigumu, uzzinot, ka Liepājā darbojas liels skaits mazo un vidējo uzņēmumu, kuros top, piemēram, ziepes, ūdenslīdēju ekipējums, pārtikas produkti  un citas lietas.

Reaģējot uz uzņēmēju un izstādes apmeklētāju interesi, pašvaldība to noorganizēja arī 2013.gadā, un tā notiks arī šogad - ar vēl lielāku dalībnieku skaitu gan no pilsētas, gan no tuvējiem novadiem.

“Daudzi uzņēmumi ir eksportētāji. Vairāk nekā 90% procentus produkcijas eksportē uz kādu pasaules valsti. Šeit viņi piedalās ar mērķi parādīt sevi, parādīt, kā viņi izskatās, un nākotnē, iespējams, piesaistīt jaunus darbiniekus,” saka Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieks Gunārs Ansiņš.

Izstādē šogad izlēmis piedalīties arī liepājnieks, biedrības “Pop/rok skola” pārstāvis Ansis Alksnis, kurš jau divus gadus nodarbojas ar ģitāru ražošanu.

 “Viens no mērķiem ir, lai tevi zina. Protams, ir vēlēšanās, lai pēc tam ir vairāk atbalstītāju, sponsoru. Varbūt izstādē kāds pienāks klāt un teiks - lūk, šo ģitāru es gribu iegādāties,” spriež Alksnis.

Iecerēts, ka šogad izstādes ietvaros norisināsies arī uzņēmēju diskusijas un vairāki semināri. Tāpat savā pieredzē uzņēmējdarbībā solījuši dalīties deviņi pieredzējuši mentori. Pašvaldība cer, ka ar šī pasākuma palīdzību sekmēs uzņēmējdarbības attīstību ne tikai pilsētā, bet arī plašākā mērogā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti