Dienas ziņas

Strīdas par bruģa klājuma nepilnībām Liepājā

Dienas ziņas

Dienas ziņas

"Pasažieru vilciena" valdi pagaidām vadīs Raitis Nešpors

«Pasažieru vilciena» pagaidu vadītāja amatā iecelts uzņēmuma valdes loceklis Nešpors

Par AS "Pasažieru vilciens" valdes priekšsēdētāja pienākumu izpildītāju pēc līdzšinējā priekšsēdētāja Rodžera Jāņa Griguļa atkāpšanās lemts apstiprināt esošo uzņēmuma valdes locekli Raiti Nešporu, informēja uzņēmumā. Tas piektdien, 8. martā, nolemts "Pasažieru vilciena" padomes sēdē.

Raitis Nešpors "Pasažieru vilciena" valdes locekļa amatu ieņem kopš 2021. gada 15. aprīļa. Kopš 1997. gada Nešpors guvis pieredzi vadošos amatos. 2016. gadā iecelts par VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"" padomes locekli. No 2017. gada līdz 2020. gadam Nešpors ir bijis VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" valdes priekšsēdētājs. Raitis Nešpors ir arī VAS "Valsts nekustamie īpašumi" padomes loceklis.

Nešpors absolvējis Rīgas Ekonomikas augstskolu, iegūstot profesionālo maģistra grādu uzņēmējdarbības vadībā un iestāžu un organizāciju vadībā. Banku augstskolā iegūts bakalaura grāds finansēs.

Kā norādīja "Pasažieru vilciens" padomes priekšsēdētājs Artis Grinbergs, Nešpors ir pieredzējis satiksmes nozares profesionālis un pildīs valdes priekšsēdētāja pienākumus, līdz konkursa kārtībā tiks izvēlēts jauns uzņēmuma valdes priekšsēdētājs. Konkurss uz šo amatu tiks izsludināts tuvākajā laikā.

Līdz jauna valdes priekšsēdētāja izvēlēšanai uzņēmuma valde strādās divu cilvēku sastāvā. "Pasažieru vilciena" valdē ir arī Aldis Daugavvanags.

KONTEKSTS:

Uzņēmuma "Pasažieru vilciens" valdes priekšsēdētājs Rodžers Jānis Grigulis ceturtdien, 7. martā, paziņoja par atkāpšanos no amata

Grigulis skaidroja, ka ir uzņēmies atbildību par jauno elektrovilcienu krīzi, kas nu esot pārvarēta, tāpēc esot laiks atkāpties. Ja atkāptos krīzes laikā, tā jau būtu sava veida bēgšana – par savu aiziešanu no uzņēmuma tieši šobrīd skaidroja Grigulis.  

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti