Aicina pieteikties dalībai starptautiskajā laikmetīgās dejas festivālā «Vides deja»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Profesionāli dejotāji, laikmetīgās dejas entuziasti, skatuves mākslinieki, studenti, aktieri, mūziķi un citi interesenti līdz 20. jūlijam aicināti pieteikties dalībai starptautiskajā laikmetīgās dejas festivālā “Vides deja 2020”, informē organizatori.

Dalībai iespējams pieteikties festivāla mājaslapā.

Starptautiskais laikmetīgās dejas festivāls “Vides deja 2020” norisināsies no 3. līdz 9. augustam Līgatnē. Festivāla mērķis ir radoši apzināt un atspoguļot cilvēka un vides attiecības, izmantojot laikmetīgās horeogrāfijas un mākslas izteiksmes līdzekļus. Šī gada festivāla tēma ir “Nākotne. Ekoloģija. Cilvēciskums”.

Festivāla dalībniekus gaida ar darbnīcām un meistarklasēm pilna nedēļa. Vienlaikus viņi horeogrāfu vadībā veidos vides dejas jauniestudējumus. Šogad vides dejas performaces taps horeogrāfu Yelena Arakelow un Klāva Liepiņa no Islandes, Niels Claes no Lietuvas, Zuzanna Kasprzyk un Andzej Molenda no Polijas, Malgorzata Suś  no Portugāles un Olgas Žitluhinas no Latvijas vadībā.

8. augustā dažādās vietās Līgatnē notiks vides dejas performanču pirmizrādes. 

Starptautisko laikmetīgās dejas festivālu “Vides deja 2020” atbalsta Valsts kultūrkapitāla fonds un Līgatnes dome. Festivāls tiek organizēts sadarbībā ar Pasaules dabas fondu un citiem uzņēmumiem un organizācijām.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti