«Positivus» festivālam būs savs televīzijas kanāls

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 9 gadiem un 10 mēnešiem.

No 10.jūlija plkst. 7 sadarbībā ar Latvijas Radio visās "Lattelecom" televīzijas platformās būs pieejams jauns televīzijas kanāls "Positivus TV", kas raidīs 24 stundas diennaktī, līdz festivāla norisei piedāvājot skatītājiem gan dažādus koncertus, gan arī autorraidījumus, savukārt pēc festivāla aktuālo māksliniekus koncertierakstus no Salacgrīvas.

""Positivus" festivāls pēc astoņiem gadiem beidzot pa īstam nonāk televīzijā. Esam priecīgi, ka "Lattelecom" ar savām tehniskajām iespējām ir kļuvis par galveno festivāla partneri, kas ļauj pasākumu attīstīt jaunā kvalitātē. Ar savu televīzijas kanālu festivāls vienā mirklī kļūs daudzreiz lielāks, jo ievērojams apmeklētāju skaits to vēros neklātienē televīzijā," norāda "Positivus" festivāla rīkotājs Ģirts Majors.

Ģirts Majors par "Positivus" televīziju
00:00 / 00:19
Lejuplādēt

""Lattelecom", pievienojoties "Positivus", ar tehnoloģiju atbalstu sniedz festivālam vēl nebijušu pieredzi - skatītājiem tiek piedāvāts Latvijā pirmais festivāla "pop-up" kanāls "Positivus TV". "Lattelecom" ir vairākkārt paudis apņemšanos sniegt savu atbalstu nacionālā satura popularizēšanai - "Positivus TV" kanāls ir tā apliecinājums. Televīzijas kanāls tapis ciešā sadarbībā ar Latvijas Radio, kas ir viens no Latvijas vienotā sabiedriskā medija stūrakmeņiem," uzsver "Lattelecom" valdes priekšsēdētājs un izpilddirektors Juris Gulbis.

"Jaunais "Positivus TV" audiovizuālais kanāls ir ideāls sadarbības piemērs, jo tas apvieno divus sfēru milžus - Latvijas Radio un "Lattelecom", kas palīdz festivālu milzim "Positivus" pacelties jaunā kvalitātē. Esam lepni par šo sadarbības projektu un ceram, ka Latvijā veidosies aizvien vairāk un vairāk šāda mēroga sadarbības projekti, jo tikai tā var izveidot patiesi jēgpilnas un interesantas lietas auditorijai," saka Latvijas Radio valdes loceklis Jānis Siksnis.

"Positivus" televīziju varēs skatīties 24 stundas diennaktī. No rīta "Positivus TV" programma sāksies ar festivāla aktuālo mākslinieku mūzikas video un dažādu sabiedrībā zināmu cilvēku viedokļiem par festivālu kopumā un tā panākumu atslēgu.

Tālāk sekos raidījums "Made in Latvia", kur būs intervijas ar Latvijas māksliniekiem, kas līdz šim ir uzstājušies festivālā. Neiztrūkstoša sadaļa būs veltīta festivāla māksliniekiem un to koncertiem, katru dienu piedāvājot četrus atšķirīgus iepriekšējo gadu festivālu mākslinieku koncertierakstus.

Savukārt vakarā "Positivus TV" ar Arta Volfa un Toma Grēviņa palīdzību varēs iepazīt šī gada festivāla ārvalstu māksliniekus.

Raidījumā "Aizkulises" festivāla apmeklētāji varēs uzzināt aktuālo informāciju, kas nepieciešama, gatavojoties festivālam.

Kā vēstīts, "Positivus" festivāls no 18. līdz 20.jūlijam jau astoto reizi notiks Salacgrīvā, pulcējot pašmāju un pasaules mūzikas slavenības.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti